Dilema je resena:Ovom znaku se do kraja sedmice pruza sansa da se obogati!

Dilema je resena:Ovom znaku se do kraja sedmice pruza sansa da se obogati!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vi se nekako snalazite, a kako ne znate ni sami. Sto se tice vasih primanja i vasih troskova, vi nekako balansirate. Imacete jedan izdatak koji niste racunali, ali neka! Necete se osramotiti, nego cete uspeti da osvetlate obraz.

 

SKORPIJA

I do kraja ove sedmice, kao i obicno, vi cete biti jako zadovoljni. Vase su finansije jako dobre, mada se trudite i radite, da bi i bile. Sa jedne strane, cesto pomazete svojim prijateljima.Sa druge strane imate i prijatelje koji to cene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vase samopouzdanje je oslabilo i vreme je da se konacno i poboljsa.Bez obzira sto nemate mnogo novaca, morate biti sigurni u sebe. Od vas se ceka da pokazete  da pare nisu problem, nego jedna osoba, kojoj stalno polazete racune.

 

JARAC

Vasem partneru je vazzan vas osmeh a ne vase pare.Od vas se ocekuje da budete uz voljeno bice i u krizi i kada imate para.On zeli da sve zajednicki delite, pa kada nemate vi, ima on. Zato cete biti u dobroj situaciji i ovih dana.

 

VODOLIJA

Niste zadovoljni,  niti finansijski, niti ovako emotivno. Mozda ce sedmica pred vama da donese velike promene i veliki obrt u vasem zivotu.Iznenadna  poslovna ponuda   ce vam resiti sve vase probleme, samo je prihvatite.I sansa da se  ubrzo obogatite!

 

RIBE

Razumno trosite i razumno i baratate  sa novcem, i kada ga imate, i kada ga nemate. I sada cete biti  zadovoljni svojim finansijama.Vreme je da se malo stedi i da budete  spremni za jedno veliko okupljanje koje sledi.

Stranice: 1 2