Ovi znaci su PATILI i UVEK VOLELI POGRESNE, ali sreca je sada na korak od njih, i UPOZNACE SRODNU DUSU!

Ovi znaci su PATILI i UVEK VOLELI POGRESNE, ali sreca je sada na korak od njih, i UPOZNACE SRODNU DUSU!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Da cete se hvaliti svojom emotivnom vezom, necete. Ipak to ne znaci  da cete se zaliti, jer ce vasa emotivna slika biti dosta solidna.Vi ste jako skromni i zadovoljavate se  sitnim radostima. Sledi vam iznenadjenje.

 

BIK

Zelite brojne promene i rado biste da ih cinite.  Do sada ste protracili mnogo uzaludnih meseci i godina. Onako bez prave srece, niti prave nesrece, u sredini  sive svakodnevice. Sada morate da ucinite nesto licno.

 

BLIZANCI

Vasa ce volja da  bude na prvom mestu i ona ce vas voditi u svemu. Ne samo u nove dane, vec i u nove  zivotne odluke.  danima vec sabirate sve dobro i lose u svome zivotu. Vreme je da ono sto je lose okrenete da bude dobro, cak daleko bolje.

 

RAK

Niste nikada ziveli, ni bili tako srecni. Motzda ste imali neke svetle trenutke, i vreme je da se sada borite da svaki bude takav.Nije vreme za zablude, konacno se morate probuditi i biti neko ko ce se probuditi i svesno poceti da se bori za bolje.

 

LAV

Do sada vam se cinilo da ste bili na korak od srece, ali vas je prosto, zaobilazila. Zasto se uvek tako desavalo, bas kada ste racunali na sebe? Mozda ste i skoro imali ponovljenu situaciju, ali od ovoga momenta  cete ciniti sve!

 

DEVICA

Do skoro ste svoj zivot smatrali srecnim, ali sada shvatate da ste bili u zabludi. Zanemarivali ste mnoge stvari, mnoge ste ulepsavali. Sada je vreme za istinu i poraze, pa dobro vidite gde se nalazite tacno.Mali propust ili bolna istina!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2