Ovi znaci su PATILI i UVEK VOLELI POGRESNE, ali sreca je sada na korak od njih, i UPOZNACE SRODNU DUSU!

Ovi znaci su PATILI i UVEK VOLELI POGRESNE, ali sreca je sada na korak od njih, i UPOZNACE SRODNU DUSU!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste u sukobu sa srecom i ona vas stalno izbegava.Jedno vreme ste isli na sve strane . nadajuci se da cete se sresti, Konacno cete se pomiriti, kao da vam nije sudjena. Varate, uskoreo ce kedan lik da vam je unese u zivot.

 

SKORPIJA

Vi ste neko ko je uvek voleo pogresne osobe i ko se  uvek zaljubljivao u momentu. Svaki put ste bili ubedjeni da je to vasa konacna sreca. Sve se zavrsavalo vasom patnjom ali cete uskoro da sretnete svoju srodnu dusu. Na korak ste od nje!

 

STTRELAC

Vasa emocija je ono sto vas vodi i nikada vas ne izneveri. Tako ce i sada da budete ubedjeni da sadasnji partner nesto krije od vas. Vreme je da otkrijete sta, jer vas osecaj nikada nije prevario. Sada vam  budi sumnju.

 

JARAC

Naivno ste naseli na pricu prijatelja koji vas zeli posvadjati sa partnerom. Kako ste samo naivno postupili i ne pitavsi nista, pa cak ni bez provere. Vas nastup ce partnera jako povrediti, i zabolece ga duboko u dusi.  Narusicete njegovo poverenje, u vas kao par.

 

VODOLIJA

Vec ste poceli da se radujete i da se osecate da vas boli  jedna emocija. Stalno  se osecate da ste iznevereni i kao niti srecni, niti nesrecni.Mozda je sada vreme da se posvetite  sebi i da se sami izborite za sopstvenu srecu.

 

RIBE

Ovih dana ce vam u susret doci osoba koja ce biti vasa sreca.Bice to susret sa vasom srodnom dusom i ona ce vas jako usreciti. Na dohvat ste ljubavne bajke koja ce biti kao iz snova. I donece vam vaseg princa!

Stranice: 1 2