Vazno je da SAZNAS ISTINU: Evo sta je ZAPISANO u tvojoj KNJIZI SUDBINE-koja desavanja NECES MOCI da IZBEGNES?!

Vazno je da SAZNAS ISTINU: Evo sta je ZAPISANO u tvojoj KNJIZI SUDBINE-koja desavanja NECES MOCI da IZBEGNES?!

30. svibnja 2023. 0 By Maja

 

Vaga

Tarot karta za Vagu je Pravda. Ova karta simbolizira ravnotežu, pravednost i harmoniju. Važno je da se usredotočite na ravnotežu u svim aspektima svog života – odnose, posao i osobne potrebe. Budite objektivni i donosite odluke temeljene na pravičnosti i moralnim vrijednostima.

Škorpija

Tarot karta za Škorpiju  Smrt. Ova karta ne simbolizira doslovnu smrt, već transformaciju i novi početak. Vrijeme je da se oslobodite starih navika, odnosa ili situacija koje vam više ne služe.

Strijelac

Tarot karta za Strijelca je Vitez pehara. Ova karta označava novi početak u emocionalnom području. Budite otvoreni za ljubav i radujte se novim prijateljstvima i vezama. Ovo je vrijeme za izražavanje svojih osjećaja i istraživanje dubljeg smisla u vašem životu.

Jarac

Tarot karta za Jarca je Kula. Ova karta označava promjene i rušenje starih struktura. Može se osjećati kao izazovan period, ali pomaže vam da se oslobodite ograničavajućih uvjerenja i otvorite vrata novim mogućnostima.

Vodolija

Tarot karta za Vodolije je Zvijezda. Ova karta predstavlja nadu, inspiraciju i duhovnu transformaciju. Sada je vrijeme da sanjate velike snove i vjerujete u njihovu ostvarivost. Povežite se s višim svrhama i sudjelujte u humanitarnim ili zajedničkim projektima. Vaše ideje mogu imati dalekosežan utjecaj.

Ribe

Tarot karta za Ribe je Sudec. Ova karta označava karmičku ravnotežu i ispunjenje. Važno je da se povežete s vašom duhovnom stranom i slušate svoju intuiciju. Vrijeme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke i donesete odluke temeljene na moralnim vrijednostima. Kroz introspekciju, možete postići unutarnji mir.

Stranice: 1 2