Ako ste rodjeni u ovim znacima, mi vam cestitamo!Sudjena vam je ljubav koju NISTA NE MOZE da UNISTI!

Ako ste rodjeni u ovim znacima, mi vam cestitamo!Sudjena vam je ljubav koju NISTA NE MOZE da UNISTI!

5. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate se nekako iznevereno i potisteno, a sve zbog jedne osobe. Ne samo da ste zaljubljeni u nju, nego je smrtno volite. Vreme je da se srede  vasa osecanja koja su svakako uzaludna.Morate se okrenuti na drugu stranu, ova vam ljubav nece biti uzvracena.

 

SKORPIJA

Nemoguca ste misija za jednu osobu, i uprkos svim upozorenjima srce cete dati jednom lavu. Pokazacete svima da ste deo karmicke ljubavi i da vam je sudjena ljubav. Sto prepreke budu vece, vasa ce ljubav biti jaca. Sto vas vise budu rastavljali i branili ljubav, ona ce biti jaca!

 

STRELAC

Od vas se nada jedna vaga da nju odaberete za partnera, ali idete drugome. I vi bi odabrali nekoga ko vam nije dostupan, ali sada zelite da srusite sve barijere. Vreme je da se okrenete onoj koju vam srce zeli i da cinite sve dok ne pobedi ljubav.

 

JARAC

Vi se uvek zaljubite u pogresne osobe i to je ono sto vas prati.Vasa  bezgranicna ljubav je uvek osudjena na propast, a zasto ne znate ni sami.Mozda se morate zapitati sta se zbiva i sta vas vodi ka osobama koji ne znaju da ste biser.Luda glava ili vase naivno srce?

 

VODOLIJA

Morate se malo povratiti nazad, bar za jedan korak.Neko vas jako voli i  ne smete da ga bacate iza sebe. Sa vasim ponasanjem on se oseca manje vrednim od vas. Voli vas, ali mu je zelja da ga cenite, i da ste ravnopravni bas u svemu.

 

RIBE

Vi se ne osvrcete mnogo na karmicke prognoze, ali tacno znate da nesto postoji. Vama je vazno da volite onoga ko vas voli i da mu budete sve. I vase srce njega mora da voli u potpunosti, i da  da bude spremno na kompromis.

Stranice: 1 2