Saznaj koji ce DATUM u JULU, biti NAJSRECNIJI za tvoj znak zodijaka?!

Saznaj koji ce DATUM u JULU, biti NAJSRECNIJI za tvoj znak zodijaka?!

7. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate da biste mogli da se pokrenete i da pokazete svima da ste kadri za promene.Srce vas vuce napred i to je ono sto biste morali da pratite.Idite samo za zeljom srca svoga, jer osvice dan njenoga ispunjenja.Bice to datum  sa dve cifre i pocinje  brojem dva.

 

SKORPIJA

Vase  misli ce vas baciti u dilemu koja ce se ticati jedne osobe. Vreme je da se okrenete nekim svojim poslovnim obavezama. Da li cete to zeleti samo zbog para ili zbog osobe koja vam nudi posao? Desetog datuma cete otpoceti  nesto lepo.

 

STRELAC

Vec ste se okrenuli u smeru obaveza, ali ne zaboravljate svoje voljeno bice.  Mozda u ovom mesecu imate neki znacajni datum i vreme je da ga podsetite.Okrenite se  ka boljem resenju iznenadjenja i pravite se da ste zaboravili. Sledi iznenadjenje dvadesetog u mesecu.

 

JARAC

Ne znate sta vam donosi druga polovina jula, a mogli biste nesto da ucinite. Jedna odluka  cini sve i vreme je da se i pokaze na delu. Da li ce biti sve kako ste planirali i kako ste zamislili? Da biste saznali moracete docekati dvadeset i drugi.

 

VODOLIJA

Vase su odluke  na vama i ne date nikome da se mesa. Ono sto zelite zakljuciti, samo ce vas  ucvrstiti da je to vasa odluka i da slusate sebe. Neko ce ocekivati od vas potpuno drugaciju odluku, ali do desetog cete imati sve povoljne sanse.

 

RIBE

Vec ste se uigrali u ulogu ostavljene i same. Neko vas stalno pominje i voli, i vreme je da miru i vi pokazete  da biste mogli da se pokrenete u smeru nove veze.Srce vam je jako  kuca i pokazite da ztnate i za koga to cini.  Treci datum ,kao sreca sreca!

Stranice: 1 2