Saznaj svoju sudbinu do kraja meseca- cuda su moguca samo onima koji veruju u njih!

Saznaj svoju sudbinu do kraja meseca- cuda su moguca samo onima koji veruju u njih!

11. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste jako umorni od haosa u svojoj glavi i misli koje se u njoj roje. Mada sanjate o jednoj osobi, vreme je da se dese  neke odredjene stvari.Sve je do vas i vasih koraka, pa ih prvi i napravite.

 

SKORPIJA

Odavno se borite sa tugom i red je za malo srece.Vase srce je nesto jako osetljivo, i kao da vise nemate snage. Morate biti strpljivi, jer vas sreca ceka, vrlo skoro.Samo jos malo neizvesnosti i sve ce da bude izvesno.

 

STRELAC

Kao da ste se urotili protiv nekog i zelite da se takmicite. Odajete takmicarski duh, koji vas pokrece inatom jer imate suparnika. U ravnopravnoj  teznji za jednom osobom, vreme je da vi pobedite. Samo ostanite istrajni.

 

JARAC

Ono sto vas boli jeste vasa tuga u srcu, i vreme da se srede vase  emotivne situacije. Nosite ih duboko u sebi, a krijete od drugih.Svesni ste da ima nekih koji bi se radovali  vasoj tuzi , pa je i krijete. Necete morati dugo!

 

VODOLIJA

Vas cilj je do emotivne pobede nad bolom proslosti. Nad onim  sto vas boli u diusi, i sto vas koci da podjete dalje.Mozda je vreme da se  srede vase  slike proslosti i da zauvek nestanu. Vreme je za buducnost i nove korake.

 

RIBE

Jako ce vas nervirati sto vas neko ubedjuje u nesto u sta vi ne verujete. Cak se kosi i sa vasim razmisljanjem, ali neko pokusava da deluje. tako sto vas gusi. Vreme je da imate svoja  ubedjenja i da idete napred, a ne da se ukopavate u mestu, bas sto neko pogresno utuice na vas.

 

Stranice: 1 2