Nova sedmica OVIM znacima donosi uzivanje  i ljubav o kojoj su mastali!

Nova sedmica OVIM znacima donosi uzivanje i ljubav o kojoj su mastali!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste ponosni na sebe i na svoju sadasnju situaciju. Niste neko ko ima zivotnu bajku, ali ste shvatili da zivot moze da lici na bajku. Bice vam uzvracena ljubav od jedne osobe, a da se niste nadali. I eto bajke za vas!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vas emotivni svet nje obojen sjajnim bojama, do sada! Ali od sada bi mogao biti daleko svetliji i sjajniji sa jednim  blizancem. On vas voli i nema granica u toj ljubavi, a i vasa ljubav ce biti istih razmera.

 

STRELAC

Vec ste se ovih dana jako radovali, ali sada ce vas nesto omesti. Desice se nesto sto ce da pomuti vasu radost.Mozda nije vreme da se  vasa radovanja prekinu, ali cete moci da pokazete  ko je krivac tome.

 

JARAC

Zaljubili ste se u osobu do koje vam je stalo i sada blistate od srece.Bas kao sto mozete da proceniute i ona vas tako gleda, sa ljubavlju. Od vaseg srca se mora odvaziti  i vasa misao da vam je ona najvaznija na celom svetu, pa morate priznati!

 

VODOLIJA

Suvise ste tvrdoglavi i ne date za pravo svome partneru.On jeste u pravu po pitanju jedne situacije, ali vi mu sporite. Suvise ste tvrdoglavi, a on nema snage da se bori sa vama.Ili cete popustiti ili cete biti krivi za mogucu svadju!

 

RIBE

Neko se zaljubio u vas, a vase srce je bolno od skrivanja emocija.Zasto ih krijete i zasto se plasite ljubavi kad znate da je iskrena?Neko ce vam braniti da budete u ljubavi, jer imaju protiv te osobe!Ne slusajte druge, no samo svoje srce!

Stranice: 1 2