Za promene nekima ce biti KASNO, ali JEDNOM ce promene DONETI neslucenu  SRECU!

Za promene nekima ce biti KASNO, ali JEDNOM ce promene DONETI neslucenu SRECU!

18. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Partner bi da menja vas, umesto da menja svoje stavove i svoja licna ubedjenja. Vi drzite do nekih svojih odluka, a on vrsi pritisak na vas. Vreme je da znate sta biste hteli i sta je do vas. Ako mu ne godi, neka cini sto mi volja.

 

SKORPIJA

Nesto se izdesavalo i vasa situacija se promenila u vasu korist. Ne da ste zadovoljni, nego ste presrecni zbog toga, i zaista imate utisak srece. Sada ste srecni bas kako ste se uvek nadali, i to je razlog zbog kojeg ste ziveli.Osecaj neslucene srece nosice vas dalje!

 

STRELAC

Zelecete jednu jedinu osobu pored sebe, jer u njoj vidite srodnu dusu. Mislili ste da u nju   veruju samo zaljubljeni, i nadaju se naprazno tome. Imate razlog da se uverite na sopstvenom slucaju, jer cete naci svoju drugu polovinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Mozda sumnjate u odanost jedne vage, ali ce vam je pokazati.Odavno vas sledi i broji vase korake. Uskoro ce vam se pribliziti i vise vas nikada nece pustiti daleko. Vreme je da vam se spoje srca, i da vam  osecanja i misli postanu jednaka.

 

VODOLIJA

Kuda ide vase srce i sta ono sanja, znate samo vi. Dugo je lutalo, provodilo se i ne misleci da vreme prolazi. Sada je red da okrenete novi list i krenete novom pocetku. Mozda vam ga ulepsa jedno novo lice, koje ce biti pravo osvezenje i razlog za novi pocetak.

 

RIBE

Srce vas upozorava na jednu vodoliju i vreme je da joj ukazete paznju.Ni slucajno nemojte misliti da je nametljiva! Ona vas prati, jer je jako uporna i nece odustati od vas. Kada joj ukazete paznju i interesovanje za nju, ona ce vam uzvratiti osecanjima ljubavi.

Stranice: 1 2