SLEDECA nedelja za neke ZNAKOVE ne donosi NIŠTA DOBRO, a za neke SREĆU kakvu nisu mogli NI ZAMISLITI!

SLEDECA nedelja za neke ZNAKOVE ne donosi NIŠTA DOBRO, a za neke SREĆU kakvu nisu mogli NI ZAMISLITI!

28. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je zaista jedna vrlo interesantna nedelja. Pred vama su vrlo uspešni dani, ali ono što moramo istaknuti je  da ćete  vi posebno na poslovnom polju imati mnogo sreće. Stižu vam dobre vesti koje ste duže vreme očekivali. Sreća vas prati i u ljubavi, a za to je najviše odogovaran vaš partner. Vrlo lepi dani su pred vama.Uživajte jer ste vi to iskreno zaslužili. Najlepši dan tokom naredne nedelje  će za vas biti sreda.

 

BIK

Dragi bikovi, pred vama je nedelja koja će doneti mnogo problema, ali mi imamo i lepe vesti za vas. Naime, vas očekuju problemi na poslovnom polju koje nećete uspeti rešiti. Oni će vam stvarati veliku nervozu, jer ste vi veliki perfekcionista. Opustite se jer će vas jedna draga osoba mnogo obradovati. Ona ima rešenje za vaš problem, i vrlo rado će vam u tome pomoći. Na polju ljubavi vas očekuju samo lepi momenti. Vaš sretan dan je petak.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, cela naredna nedelja će se igrati sa vašim emocijama. U poslednje vreme ste mnogo nervozni, i vama zaista malo fali da vas nešto rastuži. U poslednje vreme ste prolazili kroz vrlo težak životni period, i vama je potrebno  još vremena da budete u istom stanju kao pre. Vi ćete uspeti, korak po korak sve će se vratiti na staro. Ipak ,ne zaboravite da je posao najbolji lek. Posvetite se svojim obavezama, One će vam doneti mir, i odlične finansijske rezultate koji će vas ponovo motivisati da pružite sve od sebe. Vaš najlepši da će biti utorak.

 

RAK

Dragi rakovi, vama ova nedelja donosi mnoga iskušenja, a to se posebno odnosi na vaš posao. Vama će se naime pružiti dve poslovne prilike, koje će obe biti vrlo primamljive. Vi ste vrlo inteligenta osoba, koja će sigurno za sebe  izabrati najbolje. Uspešni dani su pred vama, u kojima ćete vi ostvariti ono što ste za sebe i želeli. Na polju ljubavi vas očekuju manje nesuglasice sa partnerom, ali vi ćete to rešiti na svoj način. Srećan dan za vas je sreda.

 

LAV

Dragi lavovi, pred vam je nedelja koju ćete hteti zaboraviti. Ova nedelja će biti ispunjena brigma, velikm problemima, i teškim situacijama. Naime vi ste na poslovnom polju vrlo brzo  počeli da pravite greške, i sada vam je potrebno mnogo vremena da te greške ispravite. Sve je palo na vaša pleća, i vi ne znate kako da sve to postignete. Rešenje ćete pronaći  ukoliko se obratite osobi svog poverenja. Ali, pošto ste vi vrlo ponosna osoba, vi ćete pokušati sve da rešite sami. Zvezde ipak žele da se s nekim posavetujete. Za vaše dobro ostavite ponos u stranu. Vaš najlepši dan je petak.

 

DEVICA

Drage device, pred vama je jedna vrlo mirna nedelja. Na poslovnom polju neće biti razloga za brigu, sve će biti opušteno. To će vam dobro doći, jer ste vi u poslednje vreme svu svoju energiju trošili na posao. U ovoj nedelji  uživajte u slobodnom vremenu, jer naredne nedelje vas očekuju ponovo velike obaveze, za koje će vam biti potrebna cela vaša pažnja. Provedite vreme i sa voljenom osobom, jer nju ste mnogo zapustili. Romantična večera u dvoje je pravo rešenje za vas.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2