SLEDECA nedelja za neke ZNAKOVE ne donosi NIŠTA DOBRO, a za neke SREĆU kakvu nisu mogli NI ZAMISLITI!

SLEDECA nedelja za neke ZNAKOVE ne donosi NIŠTA DOBRO, a za neke SREĆU kakvu nisu mogli NI ZAMISLITI!

28. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vas tokom naredne nedelje očekuju neka neobična dešavnaja. Vi ste mnogo ostvarili  na poslovnom polju , ali vi želite više. To što želite, to ćete i da dobijete. Naime vas očekuje još jedna poslovna ponuda koja će nadmašiti sva vaša  očekivanja. Ova ponuda će vam doneti mnogo novca, ali put do njega neće biti jednostavnan. Vi ćete se morati odlučiti da napustite svoje staro radno mesto, ako želite da prihvatite novu ponudu. Na polju ljubavi vas očekuje jedno veliko iznenađenje, koje će vas oboriti s nogu. Najlepši dan  u ovoj nedelji za vas će biti četrvtak.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas u ovoj nedelji ne očekuju neka posebna dešavanja. Možemo slobodno reči da je monotonija ušla u vaš život. Na poslu uvek sve isto, i vi žudite za promenama, jer vi volite izazove. Ipak u ovoj nedelji ih neće biti. Sve se svodi na posao kuća. Koristite to vreme, i posvetite se svom partneru, jer on vas zaista treba, ali vam to ne govori. Njemu je uvek bilo preće da ste vi dobro, pri tome je zanemario sebe. Poklonite mu svoje vreme, saslušajte ga.

 

STRELAC

Dragi strelci, vama će  ova nedelja doneti samo probleme, i to mnogo njih. Manji uspeh vas očekuje na početku nedelje, i to na poslovnom polju. Ostatak nedelje vam ne donosi ni jedan razlog za radost. Nesuglasice sa poslovnim kolegama će biti neizbežne. Isto tako i na polju ljubavi ništa lepo vas ne očekuje. Vaš partner samo zahteva, ali ništa vam ne pruža zauzvrat. To vas mnogo vređa, jer vi znate da ste zaslužili bolje. Jedan od lepših dana za vas je subota.

 

JARAC

Dragi jarčevi, sreća je na vašoj strani. Vas prati srećna zvezda tokom cele sedmice. Sa poslom i niste toliko zadovoljni, ali vi ste optimista koji uvek veruje da će biti bolje. U ljubavi ste srećni, jer vaš partner vas mnogo poštuje, kao i vi njega. Vi ćete u ovoj sedmici dobiti novčane dobitke, koji će nadmašiti vaša očekivanaj. Ukoliko steigrali neku igru na sreću vi ćete dobiti novac, koji vam je trenutno preko potreban. Najlepši dan za vas u ovoj nedelji će biti ponedeljak.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, ova nedelja vam donosi niz lepih i pozitivnih dešavanja. Možemo slobodno reči da je ova nedelja kao stvorena za vas. Vama još na sami početak nedelje dolaze vrlo lepe vesti, a one su vezane za vaš poslovni život. Vi ćete dobiti unapređenje, i samim tim sledi vam mnogo više novca nego do sada. Taj novac će vam vrlo dobro doći. Finansijska situacija vam nije zadivljujuća, i vi ćete taj novac iskoristiti na najbolji način. Na ljubavnom polju ste neodoljivi za vašeg partnera, i o n ima jedno prelepo iznenađenje za vas. Vaš najlepši dan je petak.

 

RIBA

Drage ribe, pred vama je nedelja u kojoj ćete neke stvari ponovo dovesti u red. Naime u poslednje vreme ste mnogo toga prepustili drugim osobama, i to vam se nije vratilo kako ste očekivali. Vaš posao je zbog toga mnogo trpeo, ali vi ćete u ovoj nedelji da preuzmete  stvar u svoje ruke. Novčani dobitci vas također očekuju. Na polju ljubavi ste postali neodlučni, jer vaša osećanja za vašeg partnera više nisu kao pre. Budite iskreni prema njemu i recite mu šta iskreno osećate. Ipak je to osoba sa kojom ste vrlo dugo, i koja je uvek bila iskerna prema vama. Vaš srećan dan je petak.

 

Stranice: 1 2