Lav se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, VAGA saznaje da NIJE VOLJENA, a ovaj zodijak NAPOKON ima srece u SVEMU…

Lav se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, VAGA saznaje da NIJE VOLJENA, a ovaj zodijak NAPOKON ima srece u SVEMU…

28. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji cini sve  za svoju ljubavnu srecu. Mnogo ste emotivno vezani za svog partnera i uvijek ste na strani ljubavi. Vasu ljubav cuvate kao malo ko drugi, jer volite kao niko drugi. Jako vam je bitno da u vasoj vezi funkcionise sve onako kako ste vi to sebi zamislili.

Mada volite svog partnera, mnogo toga i korntrolisete sto  voljenu osobu dovodi do ludila.

Sve mora da bude onako kako vi to sebi predstavljate, jer mada vasa veza jeste dobra,  i mnogo glume je ulozeno u nju. Vi zelite da svi misle da je u vasoj vezi sve samo med i mlijeko, ali to nije tako.

Uskoro cete i sami saznati koliko ste u svemu pretjerali, jer vas partner ce vam saopstiti nesto sto vam se nikako nece dopasti.

Pred vama su naime desavanja koja ce vas mnogo povrijediti.  Voljena osoba ce vam priznati da vas vise ne voli, i da je svo ovo vrijeme sutio jer nije znao kako da vam to kaze. Vas partner vam u narednom periodu okrece ledja, i sreca u vasem zivotu jedno vrijeme nece biti prisutna.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Period koji je pred vama donosi vam predivna desavanja kojima cete se i sami cuditi. U zadnje vrijeme su vas mucile velike brige, ali imali ste nade da ce vam krenuti na bolje. Pred vama je period u kojem cete postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu i vi cete ostvariti sve svoje zelje.

Vrijeme je da velika sreca pokuca na vsa vrata i da napokon budete samo sretni.

Sve sto zapocnete vi cete zavrsiti sa uspjehom, jer pred vama je sreca samo takva. Niko nece biti sretniji od vas , jer kako na poslovnom, tako i na ljubavnom polju sve ce biti onako kako ste zeljeli.

Stranice: 1 2