AVGUST je zvanicno poceo, evo kome sledi SAVRSEN PERIOD, sreca i LJUBAV, jer to zasluzuje!

AVGUST je zvanicno poceo, evo kome sledi SAVRSEN PERIOD, sreca i LJUBAV, jer to zasluzuje!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN (21. mart – 19. april):

Avgust će za Ovnove biti vreme u kojem ćete procvetati. Vaša energija će biti na vrhuncu, što će vam omogućiti da postignete sve što zamislite. Kreativnost će vas pratiti, i bićete inspiracija drugima oko vas. U ljubavi, strast će plamteti, a vaša sposobnost da preuzimate inicijativu doneće vam još više ljubavnih izazova i uzbuđenja.

 

BIK (20. april – 20. maj):

Avgust će za Bikove doneti mir i stabilnost. Fokusiraćete se na praktične ciljeve i ostvarivanje finansijske sigurnosti. Vaša upornost će biti nagrađena, a vaša kreativnost će cvetati. U ljubavi, osećaćete se sigurno i voljeno, a bliskost s partnerom biće još dublja i jača.

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun):

Avgust će za Blizance biti period proširenja vidika. Bićete željni novih iskustava, putovanja i učenja. Umetnost će vas posebno privlačiti, pa razvijajte svoju kreativnost. U ljubavi, razgovor će biti ključ, a otvorena komunikacija sa partnerom donosiće vam bliskost i razumevanje.

 

RAK (21. jun – 22. jul):

Avgust će za Rakove biti vreme introspekcije i unutrašnjeg rasta. Radite na sebi, oslobađajući se tereta prošlosti i negativnih emotivnih veza. Porodični odnosi će biti posebno važni, i pružiće vam osećaj sigurnosti. U ljubavi, pokažite svoju osećajnost i nežnost prema voljenoj osobi.

 

LAV (23. jul – 22. avgust):

Avgust će za Lavove biti mesec sjaja i uspeha. Istaknite se svojim talentima i veštinama, jer će vam to doneti priznanje i poštovanje. Finansijska situacija će biti povoljna, pa iskoristite prilike za ulaganje. U ljubavi, budite pažljivi prema partneru i pokažite mu koliko vam je stalo.

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar):

Avgust će za Device biti vreme organizacije i postizanja ciljeva. Vaša analitičnost će vam pomoći da rešite brojne izazove. Radna atmosfera će biti povoljna, a naporan trud će se isplatiti. U ljubavi, pronađite balans između emotivnosti i racionalnosti, kako biste održali harmoničan odnos s partnerom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2