AVGUST je zvanicno poceo, evo kome sledi SAVRSEN PERIOD, sreca i LJUBAV, jer to zasluzuje!

AVGUST je zvanicno poceo, evo kome sledi SAVRSEN PERIOD, sreca i LJUBAV, jer to zasluzuje!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

 

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Avgust će za Vage biti vreme ravnoteže i sklada. Fokusiraćete se na održavanje mirnih odnosa s drugima i rešavanje konflikata. Ljubaznost će vam doneti nove prijatelje i poslovne prilike. U ljubavi, posvetite pažnju svom partneru i negujte emotivnu povezanost.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Avgust će za Škorpije biti vreme transformacije. Iskoristite ga da se oslobodite starih navika i obnovite svoj život. Vaša intuicija će biti snažna, pa pratite svoje unutrašnje glasove. U ljubavi, otvorite se prema partneru i dozvolite mu da vas još bolje upozna.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Avgust će za Strelce biti vreme avanture i istraživanja. Poželećete da upoznate nove kulture i ljude, pa planirajte putovanja. Vaš optimizam će biti inspiracija drugima. U ljubavi, dajte partneru do znanja koliko vam je stalo i pokažite mu da je deo vaše avanture.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Avgust će za Jarčeve biti period rada i ostvarenja ambicija. Postavite realne ciljeve i disciplinujte se kako biste ih ostvarili. Finansijska situacija će se poboljšati, ali budite oprezni s troškovima. U ljubavi, posvetite se emotivnoj bliskosti s partnerom i izgradite poverenje.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Avgust će za Vodolije biti vreme promena i inovacija. Vaše ideje će biti dobro prihvaćene, a vi ćete biti u centru pažnje. Oslobodite svoju kreativnost i donesite pozitivne promene u svom okruženju. U ljubavi, budite otvoreni za nova iskustva i neka vas ljubav iznenadi.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Avgust će za Ribe biti vreme intuicije i duhovnosti. Posvetite se introspekciji i duhovnom razvoju. Bićete posebno senzitivni prema potrebama drugih ljudi i pružićete im podršku. U ljubavi, budite nežni prema partneru i izrazite svoja osećanja na iskren način.

Stranice: 1 2