RETROGRADNA VENERA je u znaku LAVA do 3.septembra-evo kome se VRACAJU BIVSI!

RETROGRADNA VENERA je u znaku LAVA do 3.septembra-evo kome se VRACAJU BIVSI!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

 

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Ovo je vreme kada možete proći kroz introspekciju u vezi sa svojim vrednostima i prioritetima u ljubavi. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u vašim finansijskim aspektima veze. Budite otvoreni za kompromise i prilagodbe kako biste održali harmoniju u odnosima.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Tokom ovog perioda, obratite pažnju na svoje emotivne reakcije i strasti. Retrogradna Venera u Lavu može doneti intenzivne emotivne trenutke i razmišljanje o prošlim vezama. Budite otvoreni za introspekciju i spremni da se oslobodite emotivnih tereta.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Ovo je vreme kada možete proći kroz introspekciju i preispitivanje vaših želja i ciljeva u ljubavi. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u vašim planovima za budućnost sa partnerom. Budite iskreni prema sebi i partneru o vašim ambicijama i očekivanjima.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Tokom ovog perioda, obratite pažnju na svoje emotivne potrebe i bliske odnose. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u vašem emotivnom životu. Budite pažljivi prema svojim osećanjima i otvoreni za iskrenu komunikaciju sa partnerom.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Ovo je vreme kada možete proći kroz introspekciju i razmišljanje o svojoj emotivnoj povezanosti sa partnerom. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u vašim društvenim vezama i prijateljstvima. Budite otvoreni za nove ljude i mogućnosti.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Tokom ovog perioda, obratite pažnju na svoje emotivne potrebe i odnose sa bliskim osobama. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u vašim duhovnim aspektima veze. Budite pažljivi prema svojim unutrašnjim osećajima i povezanosti sa partnerom.

Stranice: 1 2