ASTRO PROGNOZE DO kraja AVGUSTA ! Evo sta vam je sudbina pripremila!

ASTRO PROGNOZE DO kraja AVGUSTA ! Evo sta vam je sudbina pripremila!

3. kolovoza 2023. 0 By Maja

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

: Do kraja avgusta, Vage će osjetiti potrebu za promjenama u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, mogući su važni razgovori o budućnosti odnosa. Slobodne Vage mogu naići na osobu koja će ih osvojiti svojom posebnošću i šarmom. Na poslovnom planu, očekujte podršku i priznanje za vaš trud.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Za Škorpione, kraj avgusta donosi unutarnji rast i transformaciju. Ovo je idealno vrijeme za osvježenje i preispitivanje vaših ciljeva i vrijednosti. Na ljubavnom planu, otvorite srce i dopustite si da se povežete s voljenom osobom na dubljoj razini.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Do kraja avgusta, Strijelci će osjetiti potrebu za avanturama i putovanjima. Ovo je vrijeme za istraživanje novih kultura i proširenje vaših vidika. Na poslovnom planu, iskoristite svoju kreativnost i inovativnost kako biste postigli uspjeh.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja):

Za Jarčeve, kraj avgusta donosi snažan osjećaj odgovornosti prema obitelji i voljenima. Ovo je idealno vrijeme za jačanje veza s najbližima i pružanje podrške onima koji to trebaju. Na poslovnom planu, postavite jasne ciljeve i budite strpljivi u ostvarivanju rezultata.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Vodenjaci će do kraja avgusta osjetiti potrebu za samorefleksijom i unutarnjom transformacijom. Razmislite o svojim unutarnjim potrebama i osjetite se slobodnije da izrazite svoje osjećaje. Na ljubavnom planu, budite otvoreni za komunikaciju i iskrene razgovore s partnerom.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Do kraja avgusta, Ribe će osjetiti potrebu za kreativnim izražavanjem i istraživanjem svojih interesa. Ovo je vrijeme za pronalaženje načina kako biste izrazili svoju jedinstvenost. Na poslovnom planu, vjerujte u svoje talente i budite hrabri u donošenju važnih odluka.

Stranice: 1 2