Sve do POLOVINE NOVEMBRA je MARS u znaku VAGE – ona vazi za neodlucnog zodijaka pa OVIM znacima slede DILEME i ODLUKE!

Sve do POLOVINE NOVEMBRA je MARS u znaku VAGE – ona vazi za neodlucnog zodijaka pa OVIM znacima slede DILEME i ODLUKE!

4. rujna 2023. 0 By Maja

 

Utjecaj na Vage (23. septembar – 22. oktobar)

Same Vage će najviše osetiti uticaj ovog tranzita, budući da će Mars aktivirati njihove već prisutne karakteristike. Vage će biti suočene sa izazovima vezanim za donošenje odluka i akciju. Ovo je vreme kada će morati da se oslanjaju na svoju sposobnost da balansiraju između različitih opcija i da pronađu harmoniju između ličnih želja i potreba drugih.

 

 

Utjecaj na Škorpione (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpioni će osećati unutarnju tenziju tokom tranzita Marsa kroz Vagu, budući da će se suočiti sa dilemama vezanim za duboke emocionalne veze i transformaciju. Ovo je vreme kada će Škorpioni morati da balansiraju između potrebe za kontrolom i potrebe za otvorenim i iskrenim odnosima sa partnerima. Dileme se mogu pojaviti i u oblasti lične transformacije i razvoja.

 

 

Utjecaj na Strelčeve (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će se osećati izazovno u komunikaciji tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Mogu se suočiti sa dilemama vezanim za oblasti kao što su obrazovanje, putovanja i širenje znanja. Ovo je vreme kada će Strelčevi morati pažljivo razmotriti svoje ciljeve i kako da ih ostvare uz očuvanje harmoničnih odnosa sa drugima.

 

 

Utjecaj na Jarčeve (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će se suočiti sa dilemama vezanim za karijeru i društveni status tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Mogu se pojaviti konflikti između profesionalnih ambicija i potrebe za društvenom interakcijom. Ovo je vreme kada će Jarčevi morati pažljivo razmotriti kako da postignu svoje ciljeve u karijeri uz očuvanje ravnoteže u svojim odnosima sa kolegama i nadređenima.

 

Utjecaj na Vodolije (20. januar – 18. februar)

Vodolije će se osećati motivisane da pronađu balans između svoje individualnosti i potrebe za društvenom povezanošću tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Dileme se mogu pojaviti u vezi sa društvenim aktivnostima i ciljevima za budućnost.

Ovo je vreme kada će Vodolije morati razmisliti o tome kako da ostvare svoje želje za promenom. Inovacijama uz održavanje pozitivnih odnosa sa prijateljima i društvenim krugom.

 

Utjecaj na Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će se suočiti sa dilemama vezanim za duboke emotivne veze i duhovni rast tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Mogu se pojaviti konflikti između potrebe za dubinom i spiritualnošću u odnosima i želje za praktičnim akcijama.

Ovo je vreme kada će Ribe morati pažljivo razmotriti kako da održe svoju emocionalnu harmoniju i istovremeno se bave praktičnim izazovima svakodnevnog života.

Stranice: 1 2