Rak i Ovan posebno raspolozeni, Lava stize karma, Strelac dobija sansu za ljubav…

Rak i Ovan posebno raspolozeni, Lava stize karma, Strelac dobija sansu za ljubav…

30. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta biste pre, ali biste svakako odgovorili na neke signale. Jedan vam strelac salje molecive poglede, ali ste i vi njemu. Vreme je da postanete par, zasto da odlazete dalje?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Trenutno sami i tuzni, mozete ovih dana postati srecni.Neko vas gleda i vreme je da postanete slobodni i da se  okrenete onom koga zanimate. Vasa ljubav ce moci da bude  moguca i ostvarljiva.

 

STRELAC

Vasa sreca je da vam jedna osoba nudi ljubav i vreme je da budete srecni. Imate sansu za ljubav i budite odredjeni i slobodni po pitanju osecanja. Zasto ne uci u vezu sa onim ko vas voli?I onim ko vas ceka odavno i strpljivo i verno?

 

JARAC

Ne znate sta vas ceka i sta je ono sto vam ova nedelja nosi. Vreme je da se dese neke nove stvari i da se  osecate bolje. Mozda je na pomolu  jedno novo poznastvo.  Bice da ce jedno druzenje da preraste u lepu romansu.Na pomolu nesto lepo!

 

VODOLIJA

Ove nedelje cete biti besni na jednu osobu, ali ce se ona rastuziti. Mozda ce iz vase price, i vaseg ponasanja da shvati da je vise ne volite.  Nemojte se vise duriti, pokazite da ste  stavili tacku na jednu nedavnu svadju.Pomirenje je za ljude!

 

RIBE

Ako budete  hteli da se okrenete jednoj vagi, bice vam jako lepo.Vreme je da se  pokazete kao moguci partner, pa okrenite se ka njoj. Vreme je da date sve od sebe, jer biste mogli da budete prezadovoljni. Mozda bas u toj osobi, lezi vasa srodna dusa.

Stranice: 1 2