POMIRENJE SA BIVSIM ili BRAK-ako ste rodjeni u ovim znacima vi cete se do KRAJA MESECA ili POMIRITI ili  OZENITI/UDATI!

POMIRENJE SA BIVSIM ili BRAK-ako ste rodjeni u ovim znacima vi cete se do KRAJA MESECA ili POMIRITI ili OZENITI/UDATI!

16. listopada 2023. 0 By Lala

 

  RAK

Cestitamo vam,dragi rakovi. Vi ste  znak koji ce do kraja ovog meseca biti zaprosen i to je ono sto je cinjenica. Ako ste sada u vezi moze se reci da vi to zapravo i ocekujete jer nema nimalo sumnje da vam je do nekoga stalo.    Konacno kraj sebe imate  osobu koja vas iskreno voli i koja   je spremna da vas ima pored sebe  celog zivota.  To je prava   ljubav i to je ono na sta sta cekali tokom citavog  zivota.

Dakle, samo je bitno da slusate svoje srce i da ako vec shvatite da je to ono pravo toj osobi kazete da  kada vas vrlo uskoro bude pitala da li zelite da ostatak svog  zivota provedete kraj nje. Ljubav nekada zaista ume da boli, ali nekad ume i da bude jednostavna. Samo je  potrebno  stegnuti svoje srce i prepustiti se, a nema nimalo sumnje da vi to umete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vi ste znak koji ce do kraja meseca imati najvece promene na polju ljubavi ali nema bas nimalo sumnje da ste ih zasluzili. Naravno, rec je o vrlo lepim promenama. Evo o cemu je rec…

Ako ste sada u vezi i ako vam je stalo  iskreno  te zamisljate da kraj te osobe provedete ostatak svog   zivota onda znajte da ce to biti moguce.

Mnoge ribe ce sasvim slucajno doci u situaciju  da   budu zaprosene,a  isto tako je moguce i tajno vencanje. Vasoj  emotivnoj dusi koja cezne za ljubavlju je to bas ono sto vam je potrebno. Da konacno pronadjete srecu i konacno  dobijete priliku za jedan novi emotivni pocetak.

Kada je rec o ribama koje su  sada slobodne,ako postoji osoba iz proslosti koja vam nedostaje    onda      znajte da cete dobiti sansu da je  u svoj  zivot vratite.

Naravno,ako ste spremni zarad prave ljubavi da pogazite svoj ponos. Razmislite o tome sta zelite jer se zaista neke stvari dese bas onda kada im se najmanje nadamo.

Stranice: 1 2