NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK,7.decembar: Nemojte ocekivati CUDO vec uzivajte u zivotu!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK,7.decembar: Nemojte ocekivati CUDO vec uzivajte u zivotu!

6. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Da ste voljni ovog dana i niste, jer vam nece ici po vasem. Vreme je da se dovijate na bilo koji nacin, da se to ne primeti.Od vas ce se ocekivati da pokazete da ste slabi pred jednom osobom, a vi bar odglumite da niste.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da se okrenete obavezama kojih imate na pretek. Osecate se preumornim i ne znate kako da radite. Imate tacno zacrtan plan do praznika, a jos vas remeti jedan jarac. Niste se ni pitali zasto, a i ne pomisljate da mu se svidjate!

 

STRELAC

Nece vam biti tako lose, jer za sada vam ide od ruke. Danas ste planirali da se okrenete jednoj lepoj ribi. Resili ste da cete danas da startujete sa svojim laskanjem, samo ako vam se ukaze prilika.

 

JARAC

Jedna lepa skorpija je nasla mesto u vasem srcu.Nikako da se drugacije osecate, nego srecno i zadovoljno. Jos samo da joj danas pridjete i iznesete tajne svoga srca, i krenete napred. Osecate da ce vam  biti uzvraceno jer ste primetili da nije ravnodusna!

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas je snaslo i sta ce biti dalje. Ovih dana  je sve mnogo ubrzano, i pripreme za praznike i resenje vasih obaveza.  Sve ce se odvijati kao po nekom ludom ritmu, pa necete biti svesni nekih desavanja. Ipak sledi nesto lepo.

 

RIBE

Jedna osoba  vam je zapela za oko i osecate da ce vam dati i srce i dusu. Ako ste oboje izbegavali susret i bojali se odbijanja, danas cete se spojiti. I ne samo susretom koji ce vas  oboje pribliziti zauvek, nego i pocetkom neceg prelepog na pomolu. Danas je pocetak vase ljubavi!

 

Stranice: 1 2