Mnogi ce se naci na zivotnoj raskrsnici,samo ce jedan znak stati na LUDI KAMEN!

Mnogi ce se naci na zivotnoj raskrsnici,samo ce jedan znak stati na LUDI KAMEN!

2. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Ovaj mesec ce vam biti lep i necete nista menjati. Zelite da traje i da potraje, a ne slutite da cete doneti zivotnu odluku. Partner ce vam bez najave zatraziti ruku i vi cete  je dati. U jednom momentu cete oboje resiti da stanete na ludi kamen!

 

SKORPIJA

Nadali ste se jednom susretu, ali do njega nece doci. Izbegli ste tu slucajnost neocekivano, mada ste se nadali. Vreme je da budete nacisto sa sobom i da sebe ne lazete vise.Ako volite, mirite se, ako ne volite, krenite drugom stazom.

 

STRELAC

Ako ste bili srcelomac i sarmer, vise necete.  Necete to ciniti zbog jedne nezne osobe koja je zaposela vase srce.Niko nece verovati da vas je ljubav promenila i da ste se zaljubili, a vi cete svom snagom pokazati da postoji samo jedna u vasem srcu.

 

JARAC

Morate se trgnuti i drznuti, kako vas vise ne bi omalovazavali. Imate inteligenciju, harizmu i dobrotu da pokazete mnogima da ste bolji od njih. Oni su koristoljubivi, a vi imate dusu. Budite borac za sebe i svoje JA!

 

VODOLIJA

Splasnule su vase nade i snaga  da vladate i da vasa bude poslednja. Vreme je da sada vidite i gde ste pogresili i koliko. Srce vam je veliko, ali ste suvise ponosni, pa morate za radi ljubavi, da ga pogazite.U suprotnom, nista od vase srece.

 

RIBE

Spremni ste da krenete dalje, ali ne bez jedne osobe. Moracete za promenu da shvatite da ste porazeni. Ono sto se desilo, ne mozete ispraviti, ali glavu morate podici visoko. I ponosno, visoko dignute glave poci u nova jutra, dok ne nadjete srodnu dusu.

Stranice: 1 2