Blago ovim damama zodijaka jer ce dobiti sve sto su zelele do kraja februara!

Blago ovim damama zodijaka jer ce dobiti sve sto su zelele do kraja februara!

1. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Mnogo cete raditi i bicete  i umorni, ali i zadovoljni.Vasi rezultati ce se tek videti kasnije. Vas posao nece biti jedina vasa preokupacija. Vreme je da se  malo i opustite i da se zna sta vam je ciniti.Podrazumevate svoje staro drustvo,  da vam bude  za dobru energiju.

 

BIK

Od vas se ocekuje da budete mnogo  azurniji jer ste se olenjili. Jedna riba ocekuje od vas da joj neodlozno pridjete. Mada je simpatisete,  niste primetili njene poglede kojim vas zove. Mozda je sada cas.

 

BLIZANCI

Vi ste zaljubljeni u sve oko sebe i vasa se osecanja menjaju. Cas ste zaljubljeni u jednu, cas u drugu osobu. Vase zelje  se moraju stabilizovati, bas kao i osecanja. Nadjite neke prioritete i razmislite ad budete stabilniji u osecanjima.

 

RAK

Vreme  je da se okrenete boljim stvarima. Do sada ste znali sta vam je ciniti, ali cete morati da se odlucite za nesto. Bicete od jedne osobe uslovljeni da se odlucite vrlo brzo za jedan predlog. Ne zurite, no pazite.

 

LAV

Nece vam biti lako  da se odredite  u nekim stvarima i da uhvatite pravac. Hteli ili ne, moracete  da se predate poslu i obavezama. To ce vam odvratiti misli od osobe koja vas u mislima progoni.Budite strpljivi.

 

DEVICA

Odavno ste hteli da sami sebi pomognete i olaksate jednu situaciju. Vase ce srece da treperi  jer cete resiti da pridjete jednoj osobi. Ispratite svoje srce i sedite ga jer cete uciniti pravi korak.  Tako cete biti srecni sto ste vi nesto ucinili, a i ostvaricete zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2