Blago ovim damama zodijaka jer ce dobiti sve sto su zelele do kraja februara!

Blago ovim damama zodijaka jer ce dobiti sve sto su zelele do kraja februara!

1. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da budete osoba koja ce zadiviti jednu drugu.Vi tacno i znate koga zelite da zadivite, pa cete i uspeti da mu pokazete svoje zelje.  Vas sarm ce biti  ogroman, pa ce vam dati samopouzdanje  koje ste bili izgubili.

 

SKORPIJA

Jos malo truda i slavicete do kraja meseca. Bice to vasa mala emotivna pobeda i tako cete  imati sansu da postanete neko mocan.Vreme je da se radujete jer cete uspeti u necemu vaznom. Nateracete nekoga da vas voli!

 

STRELAC

Vas osecaj vas vodi napred i vreme je da pridjete onom za koga je i vezan. Vase srce se  raduje  maloj zamci koju ste spremili za jednu vodoliju. Volite je, ali joj necete odmah priznati. Drzacete je u neizvesnosti dok sama ne pokaze osecanja.

 

JARAC

Lupite sakom od sto i recite da dobro poznajete svoga partnera.Jedna vas riba gleda sa ljubavlju, a sta je ono sto ona stvarno oseca!?Mozda je vreme da tokom meseca i pokusate to i da saznate.

 

VODOLIJA

Suvise ste tvrdoglavi a da nikako ne popustate.Ako budete bili spremni na komprpomise, verujte da ce sve biti dobro. Moracete da  pokazete samo jednoj osobi da vam je stalo do nje. I kad to izgovorite,  ispunice vas osecaj srece.

 

RIBE

Jasno vam je da vam je stalo  do jedne osobe i da cinite za nju sve. Sad ce vam biti vreme  da shvatite i sta ste spremni za nju uciniti. I ne slutite da ce vas preduhitriti i da ce vam prva pokazati svoja osecanja.Bice to obostrani  razlog za srecu i slavlje.

Stranice: 1 2