Dok se Ovan kaje i pati, Vodoliji stizu bolji dani…

Dok se Ovan kaje i pati, Vodoliji stizu bolji dani…

1. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Osecate da se kajete i plasite se da je mozda i kasno. I mada vam se cini  da vas  osvaja patnja, jos se nadate. Vreme je da saberete svoje greske i  uvidite gde ste pogresili.Nadjite da se neke od njih mogu i ispraviti, pa pokusajte.

 

BIK

Niste ni svesni sta cinite sebi i da samo sebi stetite. Vas bes i nervoza, vase burne reakcije , samo vamidu na stetu.Vreme je da postanete mnogo ozbiljniji i mnogo odlucniji kada su neki novi koraci u pitanju.

 

BLIZANCI

Zelite da se okrenete napred ali nikako da se nadjete na pocetku. Od vas se ocekuje da cete biti jako zainteresovani za neke nove korake. Ucinite  sve sto je do vas i nemojte da sve zavrsi smo na planovima.

 

RAK

Vi ste jako emotivni, ali ce vas naredni dani dodatno da rastuze. Jedna ce vas osoba  naterati da se  osecate napusteno i tuzno.Izneverice vas i vreme je da se okrenete  i pokazete da imate svoje dostojanstvo.

 

LAV

Niko da vas utesi a vama je stalo do utehe.I ne do bilo cije, vec do  utehe od strane jedne vage.  Vreme je da vam se priblizi i da vase srce  oseca  ljubav koja ce vas  oraspoloziti.Ljubav osobe koja ce vas pokrenuti.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka i sta je ono sto biste zeleli. Vase zelje su jedno, a vase mogucnosti sasvim drugo. Odlucite se na bolje korake i pokusajte da idete u smeru novih. Mozda vam se ispuni jedna zelja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2