Dilema je konacno resena-ovaj ce se znak obogatiti!

Dilema je konacno resena-ovaj ce se znak obogatiti!

1. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Krajnje je vreme da budete razumni i povredete vise racuna. Osecate da cete morati povesti racuna o svakom mogucem dinaru. Da li cete imati  novcanih problema, zavisi, ali cete ipak imati sanse da iskontrolisete stvari.

 

  BIK

Niste  u prilici da se  okrenete boljim stvarima i pokazite da ste voljni. Vase misli vode do vaseg novcanika.Cak i da se jasno ne pitate, sada vec znate kako raspolazete. Vi dobro znate sta vam je  i da ste sa noivcem u blazoj katastrofi.

 

BLIZANCI

Imacete neke iskrsle  troskove  koji  ce vas snaci neplanski.Nece biti tako mali, ali cete pokazati da ste  spremni da ih nekako podnesete. Pa i da se bunite samo cete sebi da nastetite.

 

RAK

Do kraja meseca cete biti razocarani stanjem u kakvo ste zapali. Vreme je da se snadjete i da radite, kako biste poboljsali svoje novcano stanje.Do kraja cete meseca nekako da se snalazite i petljate, ali vam nece biti lako.

 

LAV

Imacete lepu zaradu ali ce vam se novci topiti.Negde ce da idu  i bice vam jako  tesko da zadrzite za osnovno. Mozda ce vam i  novcana strana da otezava neke vase daljne korake. Ipak cete se malo pritajiti.

 

DEVICA

Vi licno niste jaki,  ali vas partner je novcano potkovan. Necete se zaliti jer cete uz njega da imate sasvim dovoljno. Vas je problem sto cete  se osecati praznih dzepova, ali nije vam vazno da budete nezavisni. Kad ima on, imacete i vi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2