Saznajte sta vas ocekuje do kraja februara!

Saznajte sta vas ocekuje do kraja februara!

1. veljače 2024. 0 By Maja

Egipatska astrologija, sa svojim korenima duboko usađenim u drevnoj egipatskoj kulturi, nudi nam jedinstvenu perspektivu na našu sudbinu i životne puteve. Svaki znak u ovom horoskopu predstavljen je bogom ili boginjom iz egipatske mitologije, čiji su atributi i karakteristike povezani sa određenim aspektima naših života.

Kroz proučavanje Egipatskog Horoskopa, možemo dublje razumeti svoje unutrašnje talente, izazove i potencijale, te pronaći smernice za ostvarenje svojih ciljeva i želja.

OVAN (Bastet)

Za Ovnove će do kraja februara energija biti naglašena u oblastima kreativnosti, strasti i zabave. Pod uticajem Bastet, boginje mačaka i zaštitnice porodice, Ovnovi će osetiti snažnu potrebu da se izraze na umetnički način i da se posvete aktivnostima koje ih ispunjavaju radosti. Ovo je vreme da se prepustite svojim strastima i da pronađete inspiraciju u svetu oko sebe.

BIK (Osiris)

Bikovi će do kraja meseca doživeti duboke unutrašnje transformacije pod uticajem Osirisa, boga smrti i ponovnog rođenja. Ovo je vreme za introspekciju i samopromišljanje, gde će Bikovi imati priliku da oslobode svoje stare obrasce ponašanja i da se oslobode tereta prošlosti. Pod patronatom Osirisa, Bikovi će otkriti snagu u svojoj ranjivosti i pronaći unutrašnji mir i spokoj.

BLIZANCI (Thoth)

Blizanci će do kraja februara biti pod snažnim uticajem Thotha, boga mudrosti i komunikacije. Pod patronatom Thotha, Blizanci će osetiti snažnu potrebu za izražavanjem svojih misli i ideja, kao i za učenjem novih veština i znanja. Ovo je vreme da se fokusirate na svoje intelektualne interese i da razvijate svoju kreativnost kroz komunikaciju i izražavanje.

RAK (Isis)

Za Rakove će do kraja meseca energija biti usmerena ka porodici, domu i emotivnoj bliskosti pod uticajem Isis, boginje majčinstva i zaštite. Pod patronatom Isisa, Rakovi će osetiti snažnu vezu sa svojom porodicom i bliskim osobama, te će imati priliku da izraze svoju ljubav i brigu na dublji i intenzivniji način. Ovo je vreme da se posvetite negovanju svojih emotivnih veza i da se povežete sa svojim najbližima na dubljem nivou.

LAV (Ra)

Lavovi će do kraja februara biti pod uticajem Ra, boga sunca i života. Pod patronatom Ra, Lavovi će osetiti snažnu energiju i vitalnost, te će imati priliku da zasijaju u svim oblastima svog života. Ovo je vreme za ostvarenje svojih ciljeva i ambicija, te za izražavanje svoje autentične ličnosti na svetu. Pod snažnim uticajem Ra, Lavovi će zračiti samopouzdanjem i optimizmom, te će privući pozitivne prilike i iskustva u svoj život.

DEVICA (Maat)

Device će do kraja meseca biti posvećene pravdi, ravnoteži i reda pod uticajem Maat, boginje istine i pravde. Pod patronatom Maat, Device će imati priliku da isprave nepravde i da uspostave ravnotežu u svojim životima. Ovo je vreme da se posvetite svojim vrednostima i da sledite svoj unutrašnji kompas ka istini i integritetu. Pod snažnim uticajem Maat, Device će pronaći mir i harmoniju u svom unutrašnjem svetu, te će privući pozitivne promene i transformacije u svoj život.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2