Saznajte sta vas ocekuje do kraja februara!

Saznajte sta vas ocekuje do kraja februara!

1. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA (Anubis)

Za Vage će period do kraja februara biti obasjan energijom Anubisa, egipatskog boga smrti i prelaska. Pod uticajem Anubisa, Vage će proći kroz proces transformacije i obnove, gde će se osloboditi starih tereta i otvoriti za nove početke. Ovo je vreme za introspekciju i samopromišljanje, gde će Vage istražiti svoje duboke emocije i želje. Pod patronatom Anubisa, Vage će pronaći snagu u svojoj ranjivosti i krenuti hrabro ka svojoj budućnosti.

ŠKORPIJA (Anubis)

Škorpije će do kraja februara biti vođene dubokom emotivnom snagom pod patronatom Anubisa, boga smrti i prelaska. Pod uticajem Anubisa, Škorpije će istražiti svoje duboke emotivne i duhovne strane, te će se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i željama. Ovo je vreme za transformaciju i regeneraciju, gde će Škorpije imati priliku da otpuste sve što im više nije potrebno i da se otvore za nove početke. Pod snažnim uticajem Anubisa, Škorpije će pronaći snagu u svojoj ranjivosti i prigrliti svoju autentičnost.

STRELAC (Horus)

Strelci će do kraja meseca biti vođeni svojom unutrašnjom mudrošću pod uticajem Horusa, boga zaštite i obnove. Pod patronatom Horusa, Strelci će osetiti snažnu potrebu za pronalaženjem smisla i svrhe u svom životu, te će imati priliku da se povežu sa svojom duhovnom stranom na dubljem nivou. Ovo je vreme za istraživanje svojih unutrašnjih talenata i potencijala, te za pronalaženje svoje autentične svrhe i misije. Pod snažnim uticajem Horusa, Strelci će pronaći unutrašnji mir i spokoj, te će koračati hrabro ka svojim ciljevima i snovima.

JARAC (Horus)

Za Jarčeve će period do kraja februara biti obeležen energijom Horusa, egipatskog boga zaštite i obnove. Pod patronatom Horusa, Jarčevi će osetiti snažnu potrebu za pronalaženjem smisla i svrhe u svom životu, te će biti motivisani da ostvare svoje ciljeve i snove. Ovo je vreme za postavljanje čvrstih temelja za budućnost i za fokusiranje na svoje dugoročne ciljeve. Pod uticajem Horusa, Jarčevi će pronaći unutrašnju mudrost i inspiraciju da koračaju hrabro ka svojim ciljevima.

 

VODOLIJA (Hapi)

Vodolije će do kraja februara biti vođene svojom unutrašnjom snagom pod uticajem Hapija, boga plodnosti i obilja. Pod patronatom Hapija, Vodolije će osetiti snažnu potrebu za povezivanjem sa prirodom i zajednicom, te će imati priliku da pruže svoju ljubav i podršku onima koji su im najbliži. Ovo je vreme za širenje ljubavi i radosti u svom okruženju, te za deljenje svojih blagoslova sa drugima. Pod snažnim uticajem Hapija, Vodolije će pronaći sreću u jednostavnim stvarima i uživati u blagoslovima koje im život pruža.

RIBE (Osiris)

Ribe će do kraja meseca biti vođene svojom unutrašnjom mudrošću pod uticajem Osirisa, boga smrti i ponovnog rođenja. Pod patronatom Osirisa, Ribe će osetiti snažnu potrebu za transformacijom i obnavljanjem, te će imati priliku da otpuste sve što im više nije potrebno i da se otvore za nove početke. Ovo je vreme za duboku introspekciju i samopromišljanje, gde će Ribe istražiti svoje duboke emocije i želje. Pod snažnim uticajem Osirisa, Ribe će pronaći snagu u svojoj ranjivosti i krenuti hrabro ka svojoj budućnosti.

 

Stranice: 1 2