Nekim ce znacima sve poci za rukom, dok se Ribe zale, a Jarcevi pate…

Nekim ce znacima sve poci za rukom, dok se Ribe zale, a Jarcevi pate…

17. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Stalno se zalite na svoju srecu, a niste svesni da vas neko gleda.Vreme je da se okrenete napred i da se malo okrenete oko sebe. Na pomolu je ljubav koja ce vas povesti u neki drugaciji smer. Vreme je da se osetite ponovo rodjenim.

 

SKORPIJA

Ako mozete da se snadjete u svemu, morali biste i na emotivnom polju.Neko vam je zapao za oko i nikako da se  skloni iz vaseg vidokruga.Od vas se ceka da prodjete neki novi korak, i nadjete put do njenog srca.

 

STRELAC

Nije ni mesto, ni vreme da se zalite i jadate.Naredni dani ce vas  dodatno unervoziti, ali vi morate da gajite optimizam. Ostavite se  jadikovanja, tako sebi stetite. Morate pomoci sebi i zato vratite osmeh na lice.

 

JARAC

Patite za nekim i to vas dodatno tisti i muci ovih dana.Jos se vase brojne obaveze  gomilaju, na svu vasu nervozu. To sto patite, nece vam pomoci da se osecate bolje. Vreme je da se oraspololite, i da dignete sidra i podjete dalje.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas vuce i sta je ono sto biste zeleli. Vase misli jos lutaju i jos ste nesigurni ko vam se svidja. Jedan vas bik i brine i ljuti, ali ste bolecivi prema njemu. Morate jasno znati sta vam je i sta je pravo osecanje koje imate prema njemu. Definisite ga!

 

RIBE

Ljubav ce biti more  koje ce vas naterati da zalite za nekim. Mogli ste a niste znali , da ostvarite ljubav svog zivota. Sreli  ste u pogresno vreme, a pravih osecanja. Vreme je da shvatite da je prepreka bila smisljena, a ne nepremostiva.

Stranice: 1 2