Pred ovim znacima su DANI TUGE jer ce saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA!

Pred ovim znacima su DANI TUGE jer ce saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA!

24. veljače 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima su dani u kojima ce sve da se promjeni. Oni ce saznati istinu koja ce im slomiti srce. Voljena osoba kojoj vjeruju najvise ce ih prevariti i njihovo srce ce samo za veliku bol znati.

 

BLIZANCI

Vi ste zodijak kojem je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu ali vi to nikada niste krili. Volite svog partnera cijelim srcem jer vi ste neko ko voli iskreno ili nikako.  Mnogo cinite za osobu koja vam znaci sve u zivotu.

Velika ste joj podrska u svim zivotnim situacijama i mada problemi znaju da vas prate, vi u tu ljubav vjerujete. Mnogo toga se je desavalo sto ste zajedno uspjeti prebroditi jer problemi za vas nisu nesto nepoznato. Vi ste uvijek znali da se borite za ljubavnu srecu, sve dok izmedju vas postoji povjerenje koje je vama jako bitno. Vjerujete slijepo svom partneru, ali to ce se u danima koji su pred vama ispostaviti kao velika greska. Pred vama je naime istina koja ce vam slomiti srce. Vi cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna i da vec duze vrijeme u njenom zivotu postoji neko drugi.

Vi ste se uvijek trudili da budete vjeran i iskren partner, ali to vam se nazalost nece vratiti na posten nacin. Pred vama je velika tuga jer osoba kojoj vjerujete najvise ce vas izdati. Sve to ce vam jako tesko pasti jer ste sa  svojom voljenom osobom imali velike planove. Sve se rusi i svi planovi koje ste imali padaju u zaborav. Vi cete morati da se suocite sa velikim bolom, ali to ce vam napokon otvoriti oci da ste zivjeli u velikoj zabludi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2