Saznajte sta vam je ZAPISANO do KRAJA GODINE po STAROM RIMSKOM HOROSKOPU!

Saznajte sta vam je ZAPISANO do KRAJA GODINE po STAROM RIMSKOM HOROSKOPU!

24. veljače 2024. 0 By Maja

Horoskop starih rimljana otkriva svim znacima sta ih do kraja godine ocekuje. Kome je sudjena velika sreca a kome velika tuga i suze?

OVAN

Po starom rimskom horoskopu vas ocekuju predivna desavanja na poslovnom polju koja ce vam mnogo toga omoguciti. Velike su sanse da cete se do kraja godine obogatiti. Ljubavna sreca ce vam i dalje biti naklonjena.

 

BIK

Pred vama su poslovne promjene koje vam se na pocetku nece dopasti, ali vi cete znati iskoristiti sansu koju cete dobiti i do kraja godine velike uspjehe cete ostvariti. Na polju ljubavi vi cete upoznati jednu osobu koja ce vase srce osvojiti na prvi pogled.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama ne donose vam mnogo dobrog jer postoje sanse da cete do kraja godine izgubiti svoje radno mjesto. Pred vama su i problemi na polju ljubavi jer vi cete saznati istinu o voljenoj osob koja ce vam slomiti srce. Do kraja godine mnogo toga se mijenja, nazalost ne u vasu korist.

 

RAK

Pred vama su mjeseci velike srece jer vi cete na poslovnom polju ostvariti mnogo. Pored svega toga vi cete i na polju ljubavi samo za srecu znati jer sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san. Bicete sretni kao nikad do sada.

 

LAV

Po starom rimskom horoskopu vas ocekuju desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Na poslovnom polju cete ostvariti savrsene dobitke koji ce vam donijeti veliki uspjeh. Ljubavna sreca je na vasoj strani jer vi cete osvojiti srce osobe do koje vam je mnogo stalo.

 

DJEVICA

Jedan novcani dobitak koji ce uskoro da se desi ce promjeniti sve. Vi cete do kraja godine ostvariti sve sto ste ikada zeljeli. Vas zivot ce se promjeniti iz korijena ali samo na bolje. Imacete srece kao nikada do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2