Pred ovim znacima su DANI TUGE jer ce saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA!

Pred ovim znacima su DANI TUGE jer ce saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA!

24. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Vase srce je u proslosti bili ranjeno, ali sa osobom sa kojom ste sada u vezi sve se je promjenilo. Napokon ste sretni i cinite sve kako bi ta sreca i ostala u vasem zivotu. Vi ste zodijak kojem  je ljubav uvijek bila na prvom mjestu jer vase srce voli iskreno i nikako drugacije.

Mnogo toga ste prosli u proslosti, ali sada se nadate da ste napokon pronasli svoju mirnu luku. Mnogo vam znaci da sa voljenom osobom ostvarite neke snove i zelje koje imate. Mislite o buducnosti sa tom osobom, ali ona ce vas u narednim danima iznevjeriti. Pred vama je saznanje koje ce sve da promjeni. Vi cete naime saznati da vam partner kojem toliko vjerujete nije vjeran.

Cijeli vas svijet ce da se srusi kada saznate da niste jedina ljubav u zivotu voljene osobe. Sve ce da se promjeni je mnogo ste vjerovali u tu ljubav i niko to nije mogao da promjeni.  Ali istina koja je pred vama mijenja sve jer nista vise nece biti kao nekada.

Vase srce ce biti slomljeno kao nikada do sada, jer ovoj osobi ste vjerovali najvise. Sve to ce vam jako tesko pasti ali vi cete morati da se pomirite sa desavanjima koja su pred vama. Koliko god zeljeli da vjerujete da je to bila iskrena ljubav, to ce se ispostaviti kao velika laz.

Stranice: 1 2