Saznajte sta vam je ZAPISANO do KRAJA GODINE po STAROM RIMSKOM HOROSKOPU!

Saznajte sta vam je ZAPISANO do KRAJA GODINE po STAROM RIMSKOM HOROSKOPU!

24. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Vi cete imati mnogo srece na poslovnom polju jer pred vama su desavanja koja vam donose velike novce. Na polju ljubavi ce doci do raskida sa voljenom osobom, jer vi cete se ludo zaljubiti u jednu osobu koja ce vase srce osvojiti.

 

SKORPIJA

Poslovna sreca ce vam biti naklonjena jer cete postici mnogo, cak i vise nego sto ste mogli ocekivati. Na polju ljubavi vi cete morati da se suocite sa tugom jer voljena osoba nece ostati uz vas. Vas partner ce zeljeti da zapocne novi zivot, ali bez vas na svojoj strani.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu jer vi cete svoje poslovne planove uspjeti ostvariti. Predivna desavanja su pred vama koja ce vam omoguciti da zaradite velike novce. Ljubavna sreca ostaje na vasoj strani.

 

JARAC

Do kraja godine vi cete imati uspone i padove, ali ono sto je najbitnije jeste da cete vi ipak uspjeti da ostvarite ono sto vec dugo zelite. Vas ocekuje ostvarenje jedne velike zelje za koju niko ne zna, osim vas. Ostvarenje te zelje vas zivot mijenja iz korijena.

 

VODOLIJA

Velika sreca vam je naklonjena jer kako na poslovnom tako i na polju ljubavi vi cete samo sretni biti. Do kraja godine sve se odvija onako kako ste vi to zeljeli i imali u planu. Predivan period je pred vama u kojem za probleme necete znati.

 

RIBA

Pred vama je novcana sreca do kraja godine koja ce vam omoguciti sve sto zelite. Imacete srece kao nikad do sada jer vi cete uspjeti da se izborite za sve ono sto zelite. Veliki ste sretnik koji ce sve svoje zelje uspjeti ostvariti.

Stranice: 1 2