Izaberi POLJE CVECA i saznaj kakvu ti sudbinu predvidja  u mesecu pred nama!

Izaberi POLJE CVECA i saznaj kakvu ti sudbinu predvidja u mesecu pred nama!

27. veljače 2024. 0 By Lala

Polje cveca uvek je bilo izraz divljenja, simbol snova iz bajke, uglavnom vezanih za ljubavnu sudbinu…

Kakva ce biti vasa ljubavna sudbina, kakvi vasi koraci na emotivnom polju?  Svakako da nije vreme da samo mislite na emotivni plan, vec i na svoj zivot u celini, na vas posao, obaveze , zarade i probleme. Vreme je da bolje  sagledate svoje planove, da odmerite snage.

S kime cete biti, sta vas ceka, imate li planove ili ce vam teci neplanski? Izaberite jedno polje cveca i saznajte ukratko sudbinu u narednom mesecu.

AKO STE IZABRALI POLJE CVECA BROJ 1

Vi koji ste izabrali polje cveca pod rednim brojem jedan jasno d se nadate raznolikosti svoga zivota. Sve u vasem zivotu se zgusilo i prosto se naslo u jednom klupku koje bi bio red da se pocne odmrsivati i odmotavati.

Mnoge stvari koje zelite  nece vam biti ni blizu dostupnog. Moracete da proredite i zelje i svoje stavove, bas u skladu sa svojim mogucnostima.Od vas se ceka da budete odmorni, i da idete korak po korak. Vreme je da nadjete svoje prioritete i da znate cilj pa da ga sebi postavite.

Izbor ce morati biti samo vas i vi cete morati da licno probate da nadjete podelu. Odvojite bitno od nebitnog  i ono sto je najznacajnije, stavite  u prvi red. Sledite svoje radne obaveze i idite  za njima kako biste poceli da zaradjujete vise.Od vas se ceka  da pokazete zrelost i da se okrenete i  svom opustosenom polju  sto se tice emocija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2