Pocinje nam PRVI MESEC PROLECA,a evo kome RADOST NAJVECU DONOSI!

Pocinje nam PRVI MESEC PROLECA,a evo kome RADOST NAJVECU DONOSI!

27. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za nove radosti i za nove tuge, i vreme je da se dobro usmerite.Vise vam se nece prastati odlaganja i to da ste na pogresnoj strani.Vreme je  prolecno, a ono uvek izrodi neku ljubav. Gledajte da i vama iznedri jednu novu i neocekivano lepu.

 

BIK:

Do vas je sve, pa i ono sto cete ciniti u danima koji slede. Pocetak je proleca i gledajte da vam ono pocne  na najbolji nacin. Ucinite nesto za sebe, a ne da krivite druge sto vam se nista lepo ne desava. Vreme je za vasa licna delovanja i zasluge.

 

BLIZANCI:

Nikako da se iskupite u onome sto ste pogresili. Neko odavno ceka vase izvinjenje i vreme je da se izvinete. Tako bi ovaj pocetk proleca za oboje poceo pun radosti i srece.  A ono sto cete cuti od partnera, zaista ce vam doneti najvecu radost.

 

RAK:

Nikako da se srede neke licno vase emocije za koje niko ne zna.  Prolece u vama budi osecaj tuge, jer vas secanja vracaju u jedno bolno prolece.Vreme je da se radujete, a ne budite bolna secanja. Ona pripadaju proslosti i vreme je da se okrnete sadasnjosti.

 

LAV:

Prvi mesec proleca vam budi nadu da cete ponovo osvojiti bivsu. Verujte da se varate i da od  toga nema nista. Vasa bivsa ljubav vam je jasno dala do znanja  da vam se nece vratiti.Okrenite se  nekoj drugoj i idite napred!

 

DEVICA:

Ocekujete da vam se srede misli i da budete ponovo onaj stari. Zivot vam je doneo samo  neke vrtoglave  dogadjaje ali morate delovati malo drugacije.Vreme je za prihvatanja, vreme da shvatite  stvarnu istinu i cinjenice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2