Izaberi POLJE CVECA i saznaj kakvu ti sudbinu predvidja  u mesecu pred nama!

Izaberi POLJE CVECA i saznaj kakvu ti sudbinu predvidja u mesecu pred nama!

27. veljače 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI POLJE CVECA BROJ 2

Vi koji ste izabrali polje cveca pod rednim brojem broj dva, imate zelju koja vam je nedostupna.  Zaljubili ste se i umesto da se vodite osecanjima koja vas muce, vi naprasno zelite ljubav jedne osobe. Ona  nikako da vas primeti i da vam da povod da joj se priblizite.

Moracete da se izborite i za njenu paznju i za njenu ljubav.  Budite strpljivi ali uporni i ne bojte se za buduce korake i desavanja. Pokazite  da cete slediti svoje srce i ici uporedo sa svojimmogcnostima.

Na radnom polju cete dobiti  novog kolegu i vreme je da se u vama javi takmicarski duh.On ce pokazati da zeli vase mesto ali cete se vi boriti da  pokazete da da ste jaci od njega i da cete biti i ostati glavni.

AKO STE IZABRALI POLJE CVECA BROJ 3

Vi koji  ste izabrali polje cveca pod rednim brojem tri, cekaju vas iznenadjenja. Nece to biti neka  velika ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete svakako biti nagradjeni za vasa dobra dela. Vi ste osoba koja se uvek vodila time da se nadje onima koje voli.

Moguce je da cete u danima koji su pred nama saznati da vas neko voli i da postoji neko na koga mozete da se oslonite. U mesecu koji je pred nama vama sledi jedan novi pocetak i ostvarenje velike ljubavne zelje. Ali osim srece na polju  emocija u martu moze da vam krene i na polju posla.Mislite o tome. Svakako da ste srecu zasluzili…

Stranice: 1 2