Pocinje nam PRVI MESEC PROLECA,a evo kome RADOST NAJVECU DONOSI!

Pocinje nam PRVI MESEC PROLECA,a evo kome RADOST NAJVECU DONOSI!

27. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Idete za svojim obavezama i svesno izbegavate svoje emcije. Tacnije, krijete ih od  sebe, kako sebi ne biste priznali da volite jednu osobu.  Budite verni  sebi, ne bojte se svojih osecanja i svoga srca.Ono sto osecate, ispoljite, pokazite, iznesite.

 

SKORPIJA:

Vasa je teznja  da pokazete svima da ste neko, a niste tako mocni.Ponasate se drcno jer ste  povredjeni, ali ne cinite to.Bice bolje da se spustite na zemlju i da pokazete  da ste raskrstili sa prosloscu.  Prolece je pred vama i vreme je za novu ljubav!

 

STRELAC:

Sve vase misli i vase  nade ce se  vrteti u krug, kao da ste upali u vrtlog. Vreme je da se rese neke odredjene stvari i da jasno razgranicite  i misli i osecanja. Ako do sada niste znali svoja osecanja, vreme je da ih priznate onome za koga ih i gajite.

 

JARAC:

Vasa sreca je  neko odredjen, i nesto sto samo vi znate.  Zato se sklanjate  od svih koji vas mogu povrediti, i ne date nikome da vam urusavaju osecanja.Volite  jednoga bika i ne date nikome da vam puni glavu , i odvraca vas.Ako je vama dobar, ne tice vas se kome nije.

 

VODOLIJA:

Niste verni ni sebi,  ni svome srcu jer ste  promenljivih emocija.Takodje  ste promenljivog i raspolozenja, ali cete ga morati menjati.Krenite za obavezama, mozda vas ceka   jedno novo lice.Ovaj mesec ce igrati ulogu jer cete spojiti lepo i korisno.

 

RIBE:

Vreme je da zaplovite u mirnije vode, i da krunisete svoju vezu. Ona vec zasluzuje da pokazete svoje iskrene emocije. Neka svi znaju i da se volite sa svojim partnerom, a i koliko. Vreme je da se ugovore licna upoznavanja sa buducim clanom familije.

Stranice: 1 2