Ni odluke nisu iste: Nekim znacima donose RASKID, a nekima lepe korake u ljubavi i SRECU!

Ni odluke nisu iste: Nekim znacima donose RASKID, a nekima lepe korake u ljubavi i SRECU!

28. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Kocka je bacena jer ste se zagledali u jedno bice. Sada cinite bas sve da se  dese neki odredjeni koraci koji ce vas  pribliziti  sreci. Slede vam lepi koraci, a zna se naravno, na emotivnom polju.

 

SKORPIJA

Zaljubljujete se u nekog sa kime se dopisujete, ali jos niste svesni. Morate postaviti sebi pitanje, da li niste svesni,  ili tek niste sigurni?Ni neke odluke ne mogu odmah doneti zeljeni rezultat, ma kako zeleli.

 

STRELAC

Srce vam se  cepa jer ste doneli definitivnu odluku. Ne mozete vise ni ovako da tracite dane i zivite u nadi. Niti vam se sta desava, niti  se sta menja na bolje u vasoj vezi. Morate poci  ka novim resenjima.

 

JARAC

Neko se sluzio lukavstvom da vas zavede, a onda se povuce. Kao da je hteo da  vas natera da zavolite, i da budete u bezizlaznoj poziciji.  Morate doneti odluku da presecete  tu vezu, koja i nije veza. Okrenite se cvrstoj odluci koja ce sve resiti.

 

VODOLIJA

Vec ste dugo u dilemi i nikako da je resite. Nesto svakako morate pokusati i ne mozete je vuci vise. Pokazite da cete se  znati snaci sta da cinite i koje korake da pravite. Kao nikad pre, vreme je da pokazete zrelost u situiaciji.

 

RIBE

Vasa je volja da se starate o jednoj osobi i cinite bas sve za  nju.Pitanje je samo zasto to cinite i iz kakvih pobuda. Morate se  okrenuti  cistim osecanjima i reci i sebi i njoj da ih cinite iz ljubavi. Zaljubljeni ste i to je jedino vazno i jedino istinito.

Stranice: 1 2