Izaberi SRECNU VILU i saznaj kakvu poruku ona donosi sa sobom: Jedna je znak OSTVARENJA NAJVECE ZELJE!

Izaberi SRECNU VILU i saznaj kakvu poruku ona donosi sa sobom: Jedna je znak OSTVARENJA NAJVECE ZELJE!

1. ožujka 2024. 0 By Lala

Vila, dobra ili srecna,uvek vam donosi poruke upozorenja, poput vaseg andjela cuvara.

Sta ce doneti vama, sta vam porucuje i kakvu poruku donosi sa sobom? Ako zelite saznati sadrzaj te poruke, vi izaberite jednu vilu. Ponudjene su vam tri vile, a vi izaberite samo jednu i saznajte sta!

AKO STE IZABRALI SRECNU VILU BROJ 1

Vi koji ste Izabrali dobru vilu pod rednim brojem jedan, imate odredjen stav. Osecate se kao da morate  biti  osoba od poverenja.Neko ko zna i sta hoce i sta moze, ali nikako da se nadjete u poziciji da to i pokazete. Bas zato se osecate jako nezainteresovani.

Imate vreme koje je pred vama i morate se snaci  da ucinite ono do cega je vama stalo. Zasto se pravite da ne osecate sta je ono, i ko je razlog vasih osecanja. Vreme je da pokusate da se  radujete  zivotu, a ne da stojite kao senka i da se ne pomerate iz mesta.

Vase radne obaveze moraju da budu pod brojem jedan i da se vodite mislju da ako radite, i zaradicete. Nije vam lako, ali samo mislite na ono sto  zelite, a sto sebi niste mogli da priustite do sada. U vasem srcu lezi jedno bice koje vam se svidja.

Vec dugo je u vasem srcu, ali nikako da smognete snage  da mu to i pokazete. Vreme je da se okrenete njoj, da budete jasni i konkretni. Pridjite joj i bez oklevanja  recite sve sto vam je na dusi. Izjavite joj ljubav, pokazite da  je volite ili budite spremni da vam  ljubav vaseg zivota izmakne iz ruku. Bar tako vam porucuje   vasa dobra vila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2