Ovim znacima mesec MART donosi samo VELIKU SRECU na POLJU EMOCIJA!

Ovim znacima mesec MART donosi samo VELIKU SRECU na POLJU EMOCIJA!

1. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Stalno imate osecaj da vas  prati  nesto sto nikako ne zelite, ali kao da vas nece sreca.Od vas se ocekuje da se malo opustite i da ne delujete. Pustite da se stvari slegnu, da nadjete neki cilj i da odvojite bitne stvari od nebitnih.

 

SKORPIJA

Kako vam se cini, ovaj mesec bi morao da bude  mnogo bolji. Ne zalite se na radne  obaveze jer dobro stojite, radite i zaradjujete. Zalite se na svoje emotivno polje koje nikako da zazivi. Morate se potruditi da i sami date doprinosa da se nesto pocne desavati.

 

STRELAC

Vec ste sigurni sta vas ceka  i znate da je to jedna osoba. Od vas se ceka  da budete  spremni da odgovorite na izlive njenih osecanja. Vi ste samo i ziveli za to, pa ce vam ovo biti mesec ljubavi. Bice to prilika da ostvarite sve svoje snove na polju emocija!

 

JARAC

Nije vam bilo najbolje u ovom,ali se nadate da ce biti u mesecu pred vama bolje. Reseni ste i da ucinite bas sve da  vasi dani koji slede budu ispunjeni.Od vas se ocekuje da pokazete da cete se truditi da se izborite za bolju srecu.

 

VODOLIJA

Niste svesni da vas neko voli i da vam salje tajne poglede. Stalno vam salje pozdrave preko prijatelja i poruke, ali nema hrabrosti da vas pogleda  u oci.U mesecu pred vama morate skupiti snagu da mu pridjete i pokazete sta osecate. Ili da  se pomirite  da cete izgubiti.

 

RIBE

Vrlo dobro reagujete na sve kroz sta prolazite. Vi ste jaki i realni,  i trudite se da sve nekako drzite pod kontrolom. Cak i ako ne bude tako, verujte da ce ovaj mesec da donese sve bolje stvari.Vreme je da se nadate da ce tako i biti.

Stranice: 1 2