Pred ovi znacima je  LJUBAVNA TUGA koja ce im DONIJETI VJECNU BOL!

Pred ovi znacima je LJUBAVNA TUGA koja ce im DONIJETI VJECNU BOL!

1. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Uvijek ste imali veliko povjerenje u svog partnera jer mnogo toga ste zajedno prosli. Vi ste neko ko zna sta zeli u svojoj vezi, a to je postovanje i iskrenost. Vi ste uvijek iskreni prema voljenoj osobi i nadate se da je i ona prema vama samo iskrena. Ali nazalost uskoro cete saznati da to nije tako. Vi cete saznati da vas partner vec dugo vremena u svom zivotu ima jos jednu ljubav koju vjesto krije. Ali istina ce izaci na vidjelo i nista vise nece biti isto.

Vi ste uvijek bili na strani istine, ali vas laze osoba kojoj vjerujete najvise, i koju volite najvise. Nece vam biti lako jer pred vama su veliki problemi jer vi necete tako lako moci da se pomirite sa istinom koja ce biti pred vama . Sve to ce vam jako tesko pasti i vi cete mnogo patiti.

Pred vama je period u kojem cete morati biti jaki jer osoba koju volite najvise odlazi sa novom ljubavi i vama zauvijek okrece ledja. Pred vama je velika bol kakvu do sada niste dozivjeli. Vi cete biti shkrhani bolom, i trebat ce vremena da se vase srce oporavi od te izdaje. Tezak mjesec je pred vama koji ce vam oduzeti povjerenje u ljubav.

 

Stranice: 1 2