U poziciji  da bira-Vodolija ce pokazati inat,a Riba laznu ljubav…

U poziciji da bira-Vodolija ce pokazati inat,a Riba laznu ljubav…

22. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa sledeca  zelja ce biti na redu, ali ce morati jos da poceka. Za sada nemate  puno sanse da se ostvare neke vase zamisli. Od vas se ceka  da pokazete volju  i strpljenje.Mozda ce da bude na potezu vas ispit trpeljivosti,  ali cete pokazati da imate nerava.

 

SKORPIJA

Neko vas voli i zeli da se  druzi sa vama, jer oseca nesto vise prema vama. Vi za sada ne marite, jer  jos ne osecate nista. Kada su osecanja u pitanju,vi ne zurite mnogo i nikada ne brzate sa osecanjima. Nikad nije kasno za  priznanja.

 

STRELAC

Dani su pred vama puni   razlicitih dogadjaja i vreme je da se saberete. Od vas se ocekuje da pokazete da ste svesni nekih novih momenata.Partner ce vas budno posmatrati ocekujuci vase reakcije. Vreme je da se  okrenete novim danima i da se radujete.

 

JARAC

Jako ste ponositi, a morali biste malo ponosa da pogazite. Od vas  partner ocekuje da pokazete  malo vise razumevanja. Vreme je da malo popustite, bar u ime ljubavi. Partner vas voli ali ne moze da podnese vasu veliku dozu ponosa.

 

VODOLIJA

Narednih dana  cete biti u poziciji da birate, a pokazacete svoj veliki inat. Jedna osoba ce vas prosto opsedati sa svih strana.Nudice vam  ljubav, skidati zvezde sa neba, a vi cete ga omolavazavati. Dok vam nudi ljubav, vi cete se inatiti , i tako cete prokockati iskrenu ljubav. A mogli ste biti srecni, jer ste bili u poziciji izbora.

 

 RIBE

U poziciji da birate i izaberete nekog ko ce vas uciniti srecnim, vi cete ponuditi laznu ljubav.  Malo cete se zaigrati na kartu lazne ljubavi,  i dok ce se vas partner  nadati da je voljen, za vas ce sve biti igra.Verujte da ce vas stici gorko kajanje,  i na kraju patnja.

 

 

Stranice: 1 2