OVIM znacima je SUDJENA SRECA,ali ce do kraja meseca upoznati svoju SRODNU DUSU!

OVIM znacima je SUDJENA SRECA,ali ce do kraja meseca upoznati svoju SRODNU DUSU!

26. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Imate dobar period koji vas raduje i koji ce vam doneti neka resenja. Od vas se ocekuje da budete verni srcu. Trebate  da sledite  svoje srce i put kojim vas nosi ono. Ako mu pokazete  da ste spremni  da ga sledite u stopu, mozete biti srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vi ste uporni u onome sto va tera napred a to su neke zelje. Vreme je da se pokazete da ste spremni da se  ostvarite u jednoj ljubavi.  Vreme pred vama  mora da pokazete  da ste  verni sebi i svojim osecanjima. Od vas se ceka da budete  uporniji, jaci i odredjeniji.

 

BLIZANCI:

Vi se morate  usmeriti na put ljubavi i  tako cete se osecati mnogo slobodnje. Od vas se ceka da upoznate neku osobu i da vas ona povede putem radosti.Do kraja meseca imate sansu da  nadjete svoju srodnu dusu.I konacno cete naci svoju  srecu!

 

RAK:

Jedno zaljubljeno srce kuca bolom izgubljene ljubavi. Mada ste hteli da se vodite iskrenim  osecanjem, neko ce vas razocarati. Bice to osecaj da ste propustili mnogo, a da ste mogli daleko vise.Gledajte da se skoncentrisete na odredjene stvari.

 

LAV:

Vasa sreca je da ste bili  uporni, ali niste istrajali u onome sto ste zeleli.Vi ste od onih koji se  okrenu ka svojim ciljevima, pa popustite u startu. I sada ste na prvoj stepenici zastali. Vratili ste se nazad,  i to vam je greska.

 

DEVICA:

Od vas se trazi da pokazete  strpljenje i da budete  i hrabri i verni svojim zeljama.  Od  vas  se ocekuje da pokazete  jos vecu paznju prema jednoj osobi. Ona vas je zagledala, ali cete se radovati zbog narednih desavanja. Mozda je vreme  da osetite  da ste  vredni necije paznje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2