Skorpija se okrece sreci, Ribe boli proslost, Lavu ce oziveti uspomene…

Skorpija se okrece sreci, Ribe boli proslost, Lavu ce oziveti uspomene…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove korake, a vi i dalje zivite samo od secanja.  Vasa secanja su i lepa i bolna i ocekujte da budu jos i lepsa. Mozda ce jedan vas korak da bude  korak ka novom  i lepsem zivotu. Sledi novi period pred  vama.

 

BIK

Od vas je  neko digao ruke, ali nemojte mu dozvoliti da pobedi.Vasa ljubav  je  vreme  koje ce tek da usledi. Od vas se ocekuje da budete verni sebi i svome osecaju. Neka vas  neko  ne tera da se  menjate  ni zbog  koga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vas sat je kucnuo i pokazite da je vreme da  se osetite  zadovoljnim. Od vas se oseca  polet i elan i vreme je da pokazete da cvetate.Vasa ce sreca biti  zadovoljstvo koje sledi. I od vas se ceka da pokazete da ste  najsrercnija osoba.

 

RAK

Imate osecaj da vas prati  tuga, ali ce vas radovati jedna lepa vest. Pokazacete veliko iznenadjenje i zaprepasteni cete biti onim sto sledi. Bice to lepa   zaprepascenost, kao da ne mozete  verovati da je istina to sto se desava.

 

LAV

Vreme koje sledi i dani koji dolaze, probudice vase uspomene.Vreme je da se radujete i pokazete da volite i dalje osobu iz proslosti. Bice  to  vasa bivsa ljubav na pomolu koja vas ponovo osvaja.

 

DEVICA

Vasa smetenost je zauzela maha jer ste nesto omeli i zbunili. Zbunio vas je jedan lav,  i zato se i osecate smeteno. Sve je do vas i da pokazete da znate sta zelite i sta osecate. Vreme je da rasvetlite svoja osecanja i tacno da znate zbog koga ste zbunjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2