OVIM znacima je SUDJENA SRECA,ali ce do kraja meseca upoznati svoju SRODNU DUSU!

OVIM znacima je SUDJENA SRECA,ali ce do kraja meseca upoznati svoju SRODNU DUSU!

26. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vreme je da se zaljubite i da  konacno znate ko je vasa srodna dusa. Jedan susret ce na vas da utice samo  pozitivno.  Vreme je da budete od onih  koji ce znati da prepoznaju  tu dusu. A ona vam se nalazi u blizini, da i ne znate.

 

SKORPIJA:

Sve je do vas i do vasih razmisljanja, ali  je vreme da se dobro zamislite sta cete i kako.Ako vas neko  posmatra, vreme je da mu odgovorite. Nemojte ziveti od nekih losih uspomena.Okrenite se buducim danima jer morate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Vi ste jako zaljubljeni u jednu osobu, ali morate i da jopj priznate.Zalud osecanjimaako ih necete dati ka drugoj strani. Vreme je da ih usmerite, jer do kraja meseca cete voleti ludo. Ovo je mesec ljubavi i vreme je da pokazete da  znate da volite.

 

JARAC:

Vi ste puni sebe i od vas zavisi sta se desava, u vasem emotivnom zivotu.Mada vas partner voli, vi se ponasate kao da ne marite.Okrenite list jer tako ne valja!Nemojte da partnera vracate sa puta, okrenite se sebi i pokazite sta vam se desava, sta zelite i sta osecate.

 

VODOLIJA:

Niko ne mari o vasem  ponasanju, ni osecanjima vaseg srca. Ovih dana cete prepoznati sta osecate u svome srcu, i sta vam je ciniti.  Vasa je zelja da se radujete kao i vecina zaljubljenih parova. Horoskop zaljubljenih srca vas upozorava da ce ovo biti mesec vase ljubavi i srece.

 

RIBE:

Niste se radovali  zbog  onog sto vam se desava, jer niste prepoznali  ljubav. Uskoro cete je prepoznati u jednoj osobi. Mozda cete bas na dan zaljubljenih da otkrijete jedan pogled.I taj pogled ce biti ubitacan, jer ce razliti emocije ljubavi u vasem srcu.

Stranice: 1 2