Skorpija se okrece sreci, Ribe boli proslost, Lavu ce oziveti uspomene…

Skorpija se okrece sreci, Ribe boli proslost, Lavu ce oziveti uspomene…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa zelja je da se okrenete  ka sebi i svojim osecanjima. Vreme je da se dobro zamislite sta je ono sto zelite.Nadjite  neke prioritete i razdvojite ono sto  je  bitno i sto nije bitno. Tako cete znati sta je smisao vaseg zivota i on ce vas voditi dalje.

 

SKORPIJA

Od vase srece ce mnogi da dobiju alergiju, jer nece moci da je podnesu. Sada cete u svojoj sreci tacno moci da razdvojite svoje prave prijatelje od onih laznih. Vreme je da se  okrenete  svojoj sreci, partneru i svojoj sreci. Neka lazni prijatelji pocrkaju od muke.

 

STRELAC

Radujete se novim koracima koji vas vode ka sreci. Zaljubljeni ste i puni srece, i tako se radujete, zeleci da svoju srecu podelite sa svima. Vi niste pakosni, nego  zelite svim srcem da svi budu srecni kao sto ste vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bili ste jako slabi a sada ste mnogo jaci. Vec ste poceli da se radujete jer vasi coljevi su vam tako blizu. To vam samo daje vecu snagu i jos veci elan, da idete napred. Vreme je da vam jedna osoba otvori svoje srce.

 

VODOLIJA

Kao da osecate da se lagano zaljubljujete i vreme je da partner vidi sta osecate.  Od vas se ocekuje priznanje osecanja i zato ne oklevajte. Recite sta zelite i sta vam je na dusi. Ono sto cete reci, nekoga ce obbradovati i uciniti srtecnim.

 

RIBE

Boli vas proslost, ali vam nudi i bolna secanja. Vreme je da pokazete da ste  spremni da se otrgnete bolnih secanja. Pokazite da ste  spremni  da se oprostite sa prosloscu i da istini pogledate u oci.

 

Stranice: 1 2