Evo sta je svim znacima SUDJENO u NAREDNOM PERIODU!

Evo sta je svim znacima SUDJENO u NAREDNOM PERIODU!

16. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je na korak od vas, a vi je ne prepoznajete.Verujte da ona lezi u jednome liku koji vam polako postaje sve. U vas je zagledan odavno i prati vas  stalno. Malo se osvrnite oko sebe i pokazite  da cete prepoznati  ljubav u tim ocima.

 

SKORPIJA

Vasa prica se odskoro pocinje polako da odvija i to ce biti nesto vrlo lepo.Od vas ceka da podrzite osobu  do koje je stalo i vama, bas kao i njoj do vas. Vreme je da budete spremni da se zna sta  zelite i cemu tezite.

 

STRELAC

Ljubav ce da vas povede boljim stazama, a vi jos da poverujete u to.Jedna osoba ce vam postati sve i vi budite spremni da joj i uzvratite. Ako oseti sa vase strane da ima podrsku, sve ce da joj bude lakse. I tako cete neosetno da se usmerite napred.

 

JARAC

Sve je ovih dana na vama, pa sami nadjite snage  da vidite kako cete i postici.Pored silnih obaveza, vase ce srce da oseti nemir u blizini jedne osobe.Zasto i sta se desava, samo vam srce moze odgovoriti na pitanje.

 

VODOLIJA

Ako mozete da se udruzite sa jednim blizancem, rezultati ce biti lepi. Mogli biste da osvojite lepe uspehe i da se zna sta vam je  cilj.Neka se i vas partner usmeri  u koracima koje biste oboje zeleli.I to ce biti puni pogodak!

 

RIBE

Da ste svesni sta cinite nesvesno, vi ne biste ni cinili nista. Ovako nesvesno pokusavate da pokazete svoju moc. Osoba kojoj je stalo do vas oseca se nekako zapostavljeno i omalovazeno kraj vas. Zato morate naci nacin da joj pokazete sta osecate i da je volite.

 

 

Stranice: 1 2