Niko nece imati srece kao ovi znaci kada je u pitanju novac!

Niko nece imati srece kao ovi znaci kada je u pitanju novac!

20. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Imate obaveze koje vas teraju da radite i tu se nista ne menja. Zna se da ste vredni i uz to jos i sposobni da zaradite.Mada cete imati za sada, pare vam nece doneti  opravdanje sto zivite bez ljubavi trenutno.

 

BIK

Vi ste neko ko skoro nikada nema, a i kada imate, ne znate sa parama.Novac nije za vas, osim da vam daju za svakodnevne potrebe. Trosite mnogo i nekontrolisano, pa kada nemate uzdate se u pozajmice. I sada cete ciniti isto.

 

BLIZANCI

Imate vi svoje male i skivene zalihe. Bas zato sto stedite, i vi se nekako dovijate. Sada su nastupili vasi izdaci i trebace vam dosta da se oporavite.Sto se tice novcanih dobitaka, nadate se podrsci od jedne skorpije.

 

RAK

Sreca je  da ste  raspolozeni i da na sve gledate pozitivno.Puni  ste elana jer znate gde je elan, tu je i zarada. Zato se i vi osecate spremnim za jedan novi poslovni zadatak  jer racunate unapred da cete i zaraditi.

 

LAV

Niste spremni na nove izdatke, jer ste ih imali mnogo.Osim toga i vasi prijatelji su zasluzni za neke od njih. Znaju da imate i koriste vas na svaki nacin.Jedan blizi prijatelj vam non-stop izvlaci velike pozajmice.Slepa se uz vas.

 

DEVICA

Osecate se vrlo tanko sto se tice novaca. Vase finansije su bile lepe, ali vas je jedna zenska osoba  lepo iskoristila.Niste mislili da ce da nestane, pa ste joj ispunjavali sve hirove.Sada ce vas dobro kostati nerazmisljanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2