Niko nece imati srece kao ovi znaci kada je u pitanju novac!

Niko nece imati srece kao ovi znaci kada je u pitanju novac!

20. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da imate  odresene ruke sto se tice  vaseg finansijskog stanja.Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Vreme je da se okrenete u smeru resavanja nekih  novih  problema koji ce da iskrsnu.

 

SKORPIJA

Niko nece imati srece kao vi, kada je novac u pitanju.Ovo ce biti vas najbolji mesec u celoj godini. Ni u snu niste mogli da zamislite da cete tako lepo stajati finansijski.Vasa sreca ce biti velika i uzivajte u tome!

 

STRELAC

Vase srce ce se radovati sto ne cekate kraj meseca nezbrinuti.Zaradili ste mnogo i vreme je da malo i uzivate. Od vas se ceka da budete jako zadovoljni jer ovo je mesec koji vas  nece brinuti. Pokazite da ste spremni da malo i uzivate.

 

JARAC

Osecate se zadovoljno  jer ste spremni za jednu novu avanturu.Od vas se ceka  da ostanete spremni da pratite jednu  vagu. Ona ce vas  voditi dalje u nove dane i pokazite  da vam nece biti vazni novci. Bice vam  dovoljan osecaj da ste srecni i bez njih.Ipak, imace ih ona.

 

VODOLIJA

Osecate bes koji vas vuce dalje u probleme.Niste svesni situacije koja vas  dosta nervira.Trenutno ste spremni da  trazite pomoc od jednog prijatelja, i vreme je da vam on izadje u susret. Stojite lose finansijski i probajte se snaci.

 

RIBE

Ne znate sta vas ceka, ali osecate  da ste u skripcu. Vase finansije ce biti  zadovoljavajuce, s obzirom kako ste mislili da ce biti.Niste spremni da idete napred ako ce vam faliti, jer imate neka slavlja.Mada niste neko ko se hvali, ne bi vam bilo prijatno da neko primeti da vam fali.

Stranice: 1 2