Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2017.: Ovnu stiže novac, Blizanci u novoj emotivnoj priči, Lav na korak do braka…

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju.

Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne.

Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

 

 

OVAN

Ovnovi bi trebali da se više okrenu sređivanju svojih navika po pitanju ishrane. Doduše, ove nedelje ćete teško uspevati da budete umereni i da klopate neke zdrave namirnice – voće, povrće, salate, žitarice. Jako će vas privlačiti sve ono što je bogato, teško, sočno, kremasto…

 

Ljubav

Dane koji su pred vama, u kojima je Venera, vladarka vaših partnerskih odnosa, u izuzetno dobrim aspektima, koristite za uživanje u nekim lepim momentima sa voljenom osobom. Sve nedoumice i razmirice se sada lako mogu srediti, a vaš odnos može postati stabilniji nego inače. I vi osećate da su vam potrebni harmonija i sklad, pa ćete se truditi da obuzdate svoje povremene potrebe za kriticizmom i sitničarenjem. U danima oko vikenda smanjite napetost i nervozu i ne kvarite mogućnost za neki divan i topao period sa partnerom.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi možda najradije vreme posvetili sebi, nekim planovima ili poslovnim aktivnostima. No, pripadnici suprotnog pola vam neće dati mira, i evidentno je da se u ovom periodu više njih „mota“ oko vas, pokušavajući da vas osvoji.

 

Posao

Neke nedoumice ili poslovne zavrzlame koje su otpočele još tokom avgusta meseca, sada mogu biti privedene kraju i rešene. Takođe, ukoliko ste u prethodnom mesecu došli u sukob sa nekim od kolega ili napravili problem kada je dokumentacija ili poslovne obaveze u pitanju, ovo će sada konačno biti zaključeno. Vi ulažete veliku snagu i volju u sve ono što je vezano za posao, pa nije ni čudo što će se mnogima od vas otvoriti prilika i za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne poslovne saradnje. Oni koji sarađuju sa strancima, mogu imati velikih pomaka tokom ove nedelje.

 

Novac

Bićete više nego zadovoljni kada su prilivi novca u pitanju, jer je moguće da dolaze iz više izvora, ne samo od redovnih prihoda. Usmerite se na troškove na dnevnoj bazi, sada ih možete smanjiti.

 

Zdravlje

Kod starijih Ovnova se mogu javiti tegobe koje se vezuju za lumbalni deo kičme ili za probavu. Mlađi pripadnici ovog znaka bi trebali da krenu na rekreaciju.

 

 

BIK

Sa Mesecom sa kojim započinjete ovu nedelju u vašem znaku, jako je malo verovatno da ćete uspevati da se oduprete hedonističkim porivima i uživanju u hrani. Ako ništa drugo – makar pokušajte da budete aktivniji, pa da na taj način trošite višak kalorija koji unesete.

 

Ljubav

Vaša vladarka Venera je u nekim, zaista predivnim aspektima tokom ove sedmice, što će vam doneti da budete vrlo usmereni na očuvanje sklada i harmonije, stabilnosti u odnosu sa partnerom. Planeta koja vlada partnerstvima Mars, trenutno je u znaku Device u kojem i nema neko naročito dostojanstvo i snagu, pa ne očekujte od voljene osobe neku veliku podršku. Pre bi se moglo reći da će partner vrlo često biti kritičan bez ikakvog pravog razloga. No, ne obraćajte pažnju na ovo, vi uradite ono što je u vašoj moći da stvari između vas dvoje funkcionišu kako treba.

Slobodni pripadnici ovog znaka neka budu aktivni – izlazite, družite se, obratite pažnju na nova, ali i na stara lica u vašoj okolini. Naime, jako su dobre mogućnosti da ćete baš u ovoj nedelji otpočeti nešto što bi moglo trajati i biti jako lepo…

 

Posao

Postoje velike šanse da ćete napraviti neke zaista jake pomake u poslovnom segmentu. Iskoristite ovih dana sve prilike koje vam se nude, jer ćete dobijati nove ponude ili biti podržani od strane nekih značajnih osoba. Sve ovo se može vezivati i za segment saradnje sa inostranstvom. Ovih dana sreća će biti na vašoj strani češće nego inače, pa će se neke ponude otvoriti iako niste ni razmišljali u tom pravcu. Sa kolegama i autoritetima ćete imati baš dobar odnos. Pokrenite neka pitanja koja su vam bitna, jer ćete lakše doći do ostvarenja.

 

Novac

Sada možete naplatiti nešto što ste odradili u prethodnom periodu, a gde su isplate kasnile. Takođe, stoje vam mogućnosti za više priliva iz različitih izvora.

 

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti dobra i stabilna i nikakvih većih problema neće biti. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste preterivanje kada su uživanja u pitanju. Naglašen hedonizam.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6