VIKEND HOROSKOP donosi LJUBAV! Tri znaka biće POSEBNO SREĆNA

VIKEND HOROSKOP donosi LJUBAV! Tri znaka biće POSEBNO SREĆNA

3. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Horoskop za vikend predviđa lepa ljubavna dešavanja. Prema horoskopu petak će biti relativno miran dan, subota nosi početke novih i tajnih veza. Nedelja je dan za odmor ali ne za sve, nekima će nedelja doneti velika uzbuđenja na polju ljubavi. Pročitajte u nastavku šta očekuje svaki znak Zodijaka. Tri znaka će biti posebno srećna narednih dana.

 

OVAN

Ovna čeka miran relativno miran vikend, mlađe osobe uživaće u neobaveznom flertu. Opustite se i uživajte u danima pred vama. Subota će vam doneti lepa uzbuđenja koje ćete pamtiti.

 

 

BIK

Bikovi će ovaj vikend dočekati jedno iznenađenje, najverovatnije u nedelju. Budite vedri i otvorenog srca i uživajte u lepim trenucima. Slobodni će uživati u društvu prijatelja, mogli biste i upoznati nekog malo bolje iz kruga poznanika.

 

 

BLIZANCI

Blizanci će ovaj vikend , verovatno u subotu ući u avanturu s jednom osobom, ova priča bi se mogla nastaviti kao tajna veza. Moguće je da je osoba s kojom ćete ući u ovu vezu još uvek zauzeta. Razmislite šta želite od tog odnosa.

 

 

RAK

Rakovi koji su zauzeti praviće planove za budućnost, oni koji su slobodni upoznaće jednu jako zanimjivu osobu. Ako ste slobodni nemojte biti previše kritični, dozvolite sebi da upoznate nekog.

 

 

LAV

Lavovi će ovaj vikend dočekati spremni za nove pobede. Obucite se lepo i pokazite svetu šta propušta. Predugo ste izbivali iz dešavanja, a nedelja vam može doneti novo poznanstvo koje bi moglo prerasti u nešto više.

 

 

DEVICA

Device koje su u vezi imaće konflikte sa partnerom oko nekih stvari iz prošlosti. Slobodni će pleniti pažnju suprotnog pola. Zračite posebnom energijom što deluje očaravajuće na suprotan pol.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2